Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

PV Blog Sudah Cecah 21 Juta

PV Blog Sudah Cecah 21 Juta. Bagi blogger, trafik yang banyak dan tinggi merupakan satu lambang kejayaan peribadi yang sukar digambarkan. Ia merupakan satu kepuasan bila kisah dan ilmu yang dikongsikan mungkin telah berjaya disampaikan kepada medium yang besar, contohnya ke seluruh dunia.

Jika anda salah seorang pengunjung setia blog, entri apa yang anda cari dari aynorablogs? Adakah entri tentang resepi, petua atau doa-doa terpilih? Atau anda minat baca tips keluarga dan tazkirah? Jika anda ada cadangan yang bernas, apakah entri yang anda mahu saya tulis? Anda boleh tuliskan di ruangan komen untuk menyatakan pendapat anda.

PV Blog Sudah Cecah 21 Juta Sumber daripada blogger.com, merekodkan blog aynorablogs telah menerima lebih 21 juta PV sepanjang ia bersiaran. Iaitu daripada tahun 2010, dan aktif berblog mulai tahun 2011. Pada tahun lepas, 2016.., blog telah mendapat PV lebih kurang 13 juta.

Bukan mudah hendak mencapai PV ke 21 juta. Mudah menulisnya tetapi perit payah mengekalkan momentum untuk selalu dalam displin menulis entri untuk blog adalah satu cabaran yang sangat hebat.

Terutamanya jika anda menulis berdasarkan tema atau niche tertentu. Lebih kecil niche blog anda lagi sukar untuk mencari bahan hendak ditulis. Namun, hasilnya sukar dijangka. Orang kata, untung sabut timbul...

Terima kasih sekali lagi kerana menjadikan PV blog ini meningkat dengan drastik.

Happy reading..


Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close