Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Korea Grand Sale 2019

Grand Sale Korea 2019. Kalau anda rajin tengok TV Korea sepeti saluran HD 393, 394, 395.. mesti anda ada nampak iklan Grand Sale Korea 2019. Korea Grand Sale berlangsung dari 17 Januari hingga 28 Februari 2019.

Korea Grand Sale adalah festival perdagangan dan pelancongan yang mengundang pelancong asing untuk membeli-belah sambil menikmati pemandangan dan Koean Wave.

Faedah dan diskaun yang tidak terhingga ditawarkan untuk membeli-belah bukan sahaja di kedai-kedai biasa dan kedai-kedai bebas cukai di seluruh negara tetapi juga di kawasan lain, seperti pengangkutan, penginapan, kecantikan, hiburan, makanan dan minuman. Di samping itu, acara berpusat disediakan di mana pelbagai perkhidmatan mudah disediakan, termasuk tafsiran bahasa asing, maklumat acara, akses WiFi percuma, dan acara pemberian hadiah. Wow!! Syioknya.. ada kejutan macam-macam nanti agaknya..  

Grand Sale Korea 2019


Iklan Nuffnang yang rajin singgah di blog saya ni, adalah tentang Korea Grand Sale 2019. Korea Grand Sale adalah kerjasama dengan Visit Korea Committee and Ministry of Culture, Sports and Tourism. Kalau nak dapatkan info lanjut tentang Korea Grand Sale, boleh klik pada iklan yang ada dalam blog ini. 
Korea Grand Sale 2019 

Antara gambar yang menunjukkan kemeriahan Korea Grand Sale 2019

Korea Grand Sale 2019

Rujukan daripada website Visit Korea Committee;

Mobile KOREA TOUR CARD is the mobile app version of the KOREA TOUR CARD. With the NFC function of your mobile phone, users can use it to pay not only for public transportation (subway, bus, taxi, etc.) but also for purchases at Starbucks, McDonalds, and convenience stores. Don’t miss out the benefits for cultural events and tourist destinations provided to you on the KOREA TOUR CARD. 

Selamat bershopping ke Korea ya! Semoga bergembira menikmati pemandangan indah dan pusat membeli belahnya yang bertaraf dunia!!

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close