Header Ads

Lagu Haram Juara Lagu AJL 33, Tahniah Hael Hussaini Dan Dayang


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Lagu Haram Juara Lagu AJL 33, Tahniah Hael Hussaini Dan Dayang
Lagu Haram Juara Lagu AJL 33, Tahniah Hael Hussaini Dan Dayang. Kalau dah rezeki tak kemana! Setuju tak kekawan? Rezeki memang tak salah alamat. AJL 33 telah melabuhkan tirai dan pemenangnya pun dah diketahui. Oleh kerana ramai yang menulis tentang AJL33, saya pun nak join sekaki tumpang gembira.

Sebagai info, saya tuliskan sedikit tentang senarai pemenang malam tadi.

Juara AJL 33 - Haram
Naib Juara - Bunga (Ara Johari)
Ketiga - Sampai Bila
Vokal terbaik - Misha Omar
Persembahan Terbaik - Sufian Suhaimi

Lagu Haram Juara Lagu AJL 33, Tahniah Hael Hussaini Dan Dayang


Lagu Haram Juara Lagu AJL 33, Tahniah Hael Hussaini Dan Dayang

Lagu HARAM yang jadi juara...

Lirik penuh lagu HARAM ~ Hael Hussaini & Dayang Nurfaizah

Selalu salah salah salah aku
Memilih cinta aku dulu
Mati rasa aku
Dan benar benar benar kali ini
Memilih kamu
Mencintai aku

Rahsiakan cinta ini
Biar tersimpan hingga sampai akhir nanti
Oh biar rasa ini
Tersimpan hanya untuk aku
Kamu saja tahu
Oh biar rasa ini
Hanya sekadar engkau tahu
Aku ada bila perlu
Kita saja tahu

Ternyata benar benar kali ini
Memilih kamu
Mencintai aku
Rahsiakan cinta ini
Biar tersimpan hingga sampai akhir nanti
Oh biar rasa ini Tersimpan hanya untuk aku
Kamu saja tahu
Oh biar rasa ini
Hanya sekadar engkau tahu
Aku ada…  

Hrmmm.. lagu tajuknya haram.. tapi bila tengok liriknya macam tak selari dengan tajuk lagu la pulak. Mungkin maksudnya sewaktu bercinta "dilarang" hebohkan hubungan kut, takut tak jadi.. 

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.