Header Ads

Abam Kie's Birthday Giveaway


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Abam Kie's Birthday Giveaway
Abam Kie's Birthday Giveaway. Blogger otai ni, rajin buat entry dan blogwalking. Tak macam saya yang dah suam-suam kuku.. hihi, tapi masih sempat juga nak join giveaway blogger Abam Kie. Kita support kawan-kawan kan.. 

Memberikan kata-kata yang baik, selain hadiah sebagai tambahan bonus.. adalah hadiah sebenar kepada seseorang di hari lahirnya.

Abam Kie's Birthday Giveaway

Inilah banner giveaway birthday Abam Kie. Sesiapa nak join, klik pada gambar di atas.

Antara Syarat-syarat giveaway ini adalah seperti berikut:

1. Buat satu entri/blog post bertajuk 'Abam Kie's Birthday Giveaway'.

2. Follow blog Abam Kie. Jika dah lama follow, sila terus ke langkah ketiga.

3. Letak banner di atas dalam entri tersebut dan backlink di post ini sahaja.

4. Letakkan URL blog Abam Kie i.e. www.zukidin.com di dalam blog list anda.


Nak tengok syarat penuh kenalah pergi ke blog tuan punya blog ya..

Oh ya, kena beri ucapan harijadi kepada Abam Kie, ini ucapan saya..

"Ya Allah, Semoga dikurniakan kepada Abam Kie
Iman yang sempurna,
akhlak terpuji,
pekerti mulia,
umur yang bermanafaat,
rezeki yang halal,
ilmu yang berguna,
jodoh yang membahagiakan,
hidup yang dirahmati." ๐ŸŒท๐ŸŒท

Semoga dirahmati selalu.

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.