Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Hiasan Simple Master Bedroom Bagi Rumah Teres Setingkat

Hiasan Master Bedroom Bagi Rumah Teres Setingkat. Rumah adalah tempat kita berteduh dan berehat setelah penat seharian bekerja. Rumah tempat kita dan keluarga berasa selesa dan tenang. Tempat yang biasa kita berada untuk merehatkan diri tentulah dalam bilik. Rasa privasi sikit.. kan? So, apa kata kita hias dan atur bilik master kita tu dengan lebih kemas dan menenangkan.

Bilik tempat kita merehatkan diri tak mahulah serabut dan penuh dengan benda tak berfaedah. Jangan pula bawa masuk peralatan bersenam dalam bilik ya.. kalau boleh letak aroma terapi dalam bilik kita, agar bau segar dan wangi.

Hiasan Simple Master Bedroom Bagi Rumah Teres Setingkat

Hiasan Master Bedroom Bagi Rumah Teres Setingkat


Hiasan bilik master di bawah ini adalah kompilasi dari beberapa website design bilik, untuk panduan kita.

Sebelum itu, mari kita lihat pelan lantai rumah dan kedudukan master bedroom bagi rumah setingkat.

Hiasan Simple Master Bedroom Bagi Rumah Teres SetingkatAda yang suka kedudukan master bedroom di depan dan ada juga yang suka di belakang beedekatan dapur. Terpulang kepada citarasa masing-masing.

Kemudian, kita lihat bentuk design dalaman (ID) master bedroom yang sesuai dengan rumah teres setingkat, pada keluasan bilik yang sederhana, mungkin sekitar 14' X 12'.Gambar bawah.. warna pink pekat, kalau suka boleh cuba! Lebih kurang besarnya sama saiz bilik saya.. ngam-ngam masuk katil.. heheTema bilik tidur utama warna biru laut. Cantik kan? Sejuk mata memandang.
Perkongsian sekadar memberikan idea dan ilham kepada mereka yang berhajat menghias bilik tidur utama mereka mengikut citarasa masing-masing.

Semoga bermanfaat.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close