Header Ads

Jadual Cuti Sekolah Oleh KPM Sempena Deepavali 2019


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Jadual Cuti Sekolah Oleh KPM Sempena Deepavali 2019
Jadual Cuti Sekolah Sempena Deepavali 2019. Bagi sahabat dan rakan yang merayakan Deepavali, selamat hari Deepavali buat anda semua. Macam biasa time pengumuman cuti, yang paling suka tentulah budak-budak sekolah. Dia orang ingat nak main je.. kalau suruh belajar banyak songehnya.. hehe


Baiklah. Saya share jadual cuti sekolah KPM sempena Deepavali 2019 sebagai panduan dan rujukan. Sebenarnya kita dah dapat jadual ni dari anak-anak sejak awal tahun lagi, tapi entah mana dah hilangnya..

Jadual Cuti Sekolah Sempena Deepavali 2019


Perayaan Deepavali tahun 2019 jatuh pada 27/10/2019 bersamaan hari Ahad. Cuti sekolah sempena Deepavali tahun 2019 adalah seperti berikut;

Bagi negeri kategori Kumpulan A (Kedah, Johor, Kelantan, Terengganu):

✅ Cuti istimewa 28/10/2019 hingga 29/10/2019 

Bagi negeri kategori Kumpulan B:

✅ Cuti istimewa 25/10/2019 dan 29/10/2019.

Jadual Cuti Sekolah Oleh KPM Sempena Deepavali 2019

Semoga jadual yang dikongsikan dapat memberikan maklumat yang anda inginkan dan boleh susun jadual cuti anda sendiri bersama anak-anak nanti.

Selamat bercuti.

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.