Header Ads

Terima Komisen Affiliate RM257.58 Dari Tudung Sicomel


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Terima Komisen Affiliate RM257.58 Dari Tudung Sicomel
Terima komisen affiliate dari Tudung Si Comel. Tudung sicomel adalah salah satu peneraju tudung instant buat sicomel yang terbesar di Malaysia. Boleh didapati dari secara online, tudung sicomel direka khas buat sicomel anda agar mereka berasa selesa ketika menutup aurat. Ada pelbagai warna, saiz dan corak tudung buat simanja kesayangan kita.

Terima Komisen Affiliate RM257.58 Dari Tudung Sicomel

Tudung sicomel juga memiliki website yang mesra pengguna dan mudah dilayari oleh sesiapa saja. Jika anda berminat pun boleh jadi agen pemasaran mereka secara atas talian dengan menjadi agen affiliate mereka, macam saya. Anda bebas nak mempromosi dengan cara anda sendiri, yang penting bila ada jualan, anda akan dibayar komisen sebanyak 20% untuk setiap jualan.

Terima Komisen RM257.58 Dari Affiliate Tudung Sicomel


Saya menyertai program affiliate dengan Tudung Sicomel sejak dari tahun 2016 lagi. Kiranya dah 4 tahun juga saya mempromosi katalog dan produk dari mereka. Alhamdulillah, setakat ini pihak Tudung sicomel belum pernah gagal membayar komisen saya bila jumlah minima payout sebanyak RM100 telah pun sampai.

Terbaru, pada bulan Januari 2020 yang lepas, saya telah menerima bayaran komisen lagi sebanyak RM257.58 daripada mereka. Siapa nak bagi, kan? Hanya letak gambar banner Tudung Sicomel kemudian link kan dengan website Tudung Sicomel. Bila ada orang beli dari link banner kita, kita akan dibayar komisen sebanyak 20% daripada satu jualan. 

Terima Komisen Affiliate RM257.58 Dari Tudung Sicomel

Terdahulu, saya pun pernah dibayar komisen pada bulan Julai 2019 dengan jumlah yang agak banyak jugak.

Gambar di atas adalah contoh link banner saya sebagai agen affiliate dengan Tudung Sicomel.


Jangan risau tak pandai promote ya kekawan, segala material pemasaran seperti banner dari pelbagai saiz juga disediakan. Kita hanya perlu pilih dan linkkan semula ke website dia orang.

Mudah kan?

So, korang boleh lah mencuba menjual atau promote banner Tudung Sicomel untuk dapat komisen macam saya.

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.