Header Ads

Terpilih Antara Pemenang Giveaway Blogger Merdeka 2020


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Terpilih Antara Pemenang Giveaway Blogger Merdeka 2020
Terpilih antara pemenang . Alhamdulillah menang dari satu giveaway dari blog Hasrulhassan.com. Giveaway kemerdekaan dianjurkan oleh blogger HH sejak dari awal bulan Ogos lagi. Tahniah juga kepada mereka yang lain yang turut menang hadiah yang ditawarkan. Rasanya semua peserta segmen dapat hadiah. Memang pemurah betul blogger HH ni. Semoga dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik dan terus menerus menulis blog sampai bila-bila.

Bagi para pemenang ya lain, tahniah saya ucapkan. Gunakan template pemberian bro HH dengan sebaiknya. Jangan gunakan pada jalan yang tak betul. Anda faham kan?

Terpilih Antara Pemenang Giveaway Blogger Merdeka 2020


Kalau korang nak tengok siapa yang menang? Meh tengok print screen di bawah ya..


Tengoklah tu nama blog saya tersenarai antara pemenang. Bersama-sama dengan 5 pemenang yang lain. Pemurah betul blogger HH dengan kita semua. Doakan dia agar terus dilimpahi rezeki yabg halal ya kwkawan..

RELATED.. Giveaway Blogger Merdeka 2020


PS dari blog HH yang umumkan senarai pemenang. Saya join pada awalnya sebab nak support GA yang blogger HH buat. Sebab antara hadiah kemenangan adalah dapat customize template bernilai USD19, kalau tak silap. Siapa nak bagi beb! Inilah masanya.. untung sabut timbul. Tak sangka dapat juga, rasanya semua dapat hadiah dari HH. Happy je kan..

Tak tahu nak buat apa dengan template tu. Tapi saya dah plan nak ganti salah satu blog saya dengan template tersebut. Mudah-mudahan berjaya la, sebab walau dah customize tetapi kena sesuaikan balik dengan setup blog yang lama.

Jadi, jika korang nak dapat blogger template yang customize free pulak tu, rajin-rajin lah join segmen atau GA anjuran blogger Hasrulhassan.com kerana dia memang seorang blogger blogspot yang arif pasal blog.

Semoga bermanfaat.

1 comment:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.