Lifestyle Resepi Info Terbaik

Shopping Beg Bonia Monogram Black

Shopping Beg Bonia Monogram Black. Haiii Bonia lovers.. sekarang ni ada sales hujung tahun iaitu Year End Sales (YES) promo kat semua butik Bonia online atau offline tau. Tak nak grab satu ke? Beg tangan, jam tangan, wallet, kasut dan banyak lagi, semua ada sale!!

Shopping Beg Bonia Monogram Black

Beg Bonia yang saya beli, saiz besar.. kalau nak bukak besar, beg dia besar macam gambar bawah ni..


Baca : Lebih 500 Resepi Sedap Dan Mudah Untuk Dicuba!!💖💥
berkaitan resepi mudah, resepi sedap, masakan kampung, macam-macam resepi, menu sarapan, menu lauk-pauk tengahari, menu makan malam, kuih muih, kuih raya tradisional, resepi yang mudah untuk dicuba

Shopping Beg Bonia Monogram Black


Saya pun tak ketinggalan. Sebelum ni saya dah beli Elegance Watch for Women, kini saya beli beg tangan pulak, saiz besar punya.. senang nak campak segala barang dalam tu.. haha, biasalah wanita kan suka simpan segala nak nenek resit, bil, alat mekap dalam handbag. 

Harga selepas diskaun adalah RM739. Sekarang lagi murah kut sebab ada YES - year end sales!

Gambar-gambar beg sebelum di style kan.. hehe, boleh tengok di bawah..

Shopping Beg Bonia Monogram Black

Shopping Beg Bonia Monogram Black

Selepas itu, beg ini anda boleh gayakan dengan 7 style, ikut citarasa masing-masing. Saya pilih cara di bawah. Boleh sandang di bahu atau crossbody. 

Shopping Beg Bonia Monogram Black

Shopping Beg Bonia Monogram Black

Saya rasa gaya yang saya pilih ni lebih praktikal. Tapi, kalau nak patteen kecil pun boleh, adjustkan tali beg tu je..

Post You May Like ....


Catat Ulasan

0 Ulasan

close