Doorgift Perkahwinan Unik Era Endemik Covid-19

Doorgift Perkahwinan Unik Era Endemik Covid-19. Masih cerita pasal majlis kahwin lagi, tentang doorgift unik ketika era endemik covid-19 yang kita boleh lihat dimana-mana iaitu pemberian face mask. Hampir kebanyakan acara perkahwinan akan bagi hadiah unik ni. Hadiah bermusim orang kata.
Baca : Lebih 500 Resepi Sedap Dan Mudah Untuk Dicuba!!💖💥
berkaitan resepi mudah, resepi sedap, masakan kampung, macam-macam resepi, menu sarapan, menu lauk-pauk tengahari, menu makan malam, kuih muih, kuih raya tradisional, resepi yang mudah untuk dicuba

Doorgift Perkahwinan Unik Era Endemik Covid-19


Semasa majlis kahwin anak sedara, mereka bagi doorgift bunga telur pindang dan face mask. Dapat bukan 1 keping tapi satu bungkus terus, ada lah dalam isi dia 10 keping. Memang amat diperlukan buat masa ni. Ya dak. Nak melangkah keluar rumah, itu yang di ingat dulu. Bukan duit @ IC. Haha.. dah jadi SOP gitu gamaknya. Sampai kalau tak bawak phone dah macam trauma, sebab tak boleh masuk shopping complex atau pejabat kerajaan dan swasta. Semua nak kena scan.. 

Doorgift Perkahwinan Unik Era Endemik Covid-19

Doorgift Perkahwinan Unik Era Endemik Covid-19

Ada pula yang bagi hand sanitizer yang comel cute tu, tapi kos mahal sikit la. 

Walau apa pun, bagi yang sedang menjalankan majlis nikah kahwin, jagalah keselamatan diri masing-masing. Itu je kuncinya. 

Semoga bermanfaat.

Catat Ulasan

0 Ulasan

close