Akhirnya Dapat Beli Rojak Petis Di Bulan Ramadan

Akhirnya Dapat Beli Rojak Petis Di Bulan Ramadan. Bila ramadan dah nak berlalu pergi, tekak pun dah tak boleh terima menu yang berat-berat lagi seperti nasi atau mee. Kita cari menu berbuka yang santai-santai je. Sekali terjumpa gerai jual rojak petis dan tahu bakar. Apa lagi, kita sambar satu set rojak petis. 

Ingat nak beli tahu bakar sekali, bila sampai turn saya.. tahu bakar sold out. Haha.. tak de rezeki la namanya nak berbuka juga dengan tahu bakar.

Akhirnya Dapat Beli Rojak Petis Di Bulan Ramadan

Akhirnya Dapat Beli Rojak Petis Di Bulan Ramadan



Akhirnya Dapat Beli Rojak Petis Di Bulan Ramadan


Rojak petis yang pedas, sedap rangup segala bahan dia dengan hirisan tahu yang lembut. Kuahnya yang pekat likat dengan taburan kacang tanah hancur di atasnya.. hmm, boleh ke korang bayangkan? Hehe..

Akhirnya Dapat Beli Rojak Petis Di Bulan Ramadan

Akhirnya Dapat Beli Rojak Petis Di Bulan Ramadan

Korang layan gambar-gambar ni akan nampak la yang kita satu family suka sangat dengan karipap. Setiap kali berbuka, selang sehari mesti beli karipap. Yang murah yang mahal semua kita tapau, sebab memang kesukaan menu sepanjang masa.. 😍😍😅

Akhirnya Dapat Beli Rojak Petis Di Bulan Ramadan

Selain dari rojak petis dan kuih muih, kita orang beli juga makanan berat lain seperti nasi atau murtabak. Tetapi kita tak snap picture dia, biarkan dia bersembunyi. Haha.. 

Korang makan apa berbuka tadi? Selamat berbuka semua.. 

Catat Ulasan

0 Ulasan

close