Segmen :Jom Tambah Follower Blog by Mizz Wenn

aynora nur | 28 June, 2012,9:49 AM |
Advertisement
Selamat sejahtera,
dengan Bismillah...

Sekali lagi saya nak promosi blog saya. Iyalah...blog picisan macam aynoranur.com ni memang belum dikenali. Jadi, dengan cara sertai segmen demi segmen saya berharap para pembaca dan peminat blog ini bertambah, bolehkan??

Kalau ikut syarat dan peraturan, semua benda saya dah buat., So...korang apalagi! jomlah join sama...silalah klik banner untuk join sama ya...

   
Selamat berjaya!
aynora nur
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
14 Komen untuk "Segmen :Jom Tambah Follower Blog by Mizz Wenn"

Salam kenal , thanks join my segmen , dah terjah yg lain ? jom terjah yg lain at Senarai Peserta . =)

dtg dr segmen sama.
done follow..
follow me back k..
http://chocolateholic4eva.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html

salam perkenalan...cik siti balas kunjungan...=)

Assalamu'alaikum datang singgah balas sini, salam perkenalan. :D

salam kenal. done following. tankiuw

datang dari segmen yg sama

dah follow sini :)

jom terjah saya pulak

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

hai slm perkenalan. jom g blog saya. dtg dari segmen yg sama. sambil2 tu baca la juga netry yg lain ye.. =)

Tahniah sebab anda menjadi followers bertuah Nisa.

http://khairunnisa3020.blogspot.com/2012/06/tahniahanda-followers-nisa-yang-ke-300.html

Follow awak balik..

Datang BW kat sini. Jemput singgah...

--> Blog Rilek-Rilek <--

datang sini...
http://stuckinssparkyplanet.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html?

Hye .. Cda senyum kat sini ^_-

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-followers-blog-by.html

Salam ziarah..

datang dari segmen yang sama...

http://tintaanim.blogspot.com/2012/06/segmen-jom-tambah-follower-blog-by-mizz.html

salam ziarah sini, Lia datang dari segmen yang sama. :D

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top