Segmen : Bloglist 2014 by Kiera Rashid

loading...
Segmen : Bloglist 2014 by Kiera Rashid - Join segmen ni banyak faedahnya. Lebih-lebih lagi pada awal tahun macam ni. Ramai blogger yang nak update bloglist mereka. Jadi apa lagi, jom join Bloglist 2014 by Kiera Rashid nih...


Segmen : Bloglist 2014 by Kiera Rashid






Syarat sangat mudah. Jom! TARIKH TUTUP SEGMEN : 21 JANUARI 2014.

18 comments:

  1. Assalamualaikum , Terima kasih kerana sudi join segmen saya, Terima kasih juga atas penyertaan ini . Kiera amat menghargainya . Good Luck ye . IN SHA ALLAH =)

    psst : kiera follow sini ^_^

    ReplyDelete
  2. salam...ayu dtg dr segmen yang sama..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  3. Selamat bersegmen..sy pun join sama..salam perkenalan..jemput datang & follow http://mayabeautyempire.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum, Hai . Senarai peserta segmen kiera sudah diupdate, Jom tengok dan blogwalking ^^
    Senarai Peserta SEGMEN: BLOGLIST 2014

    ReplyDelete
  5. salam... mia datang dari segmen yang sama....

    http://www.mialiana.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum..sy datang blogwalking dr segmen yang sama..follow sini juga..feel free to visit me back :'D klik sini ➜ Segmen Bloglist Cik kiera :)

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, done follow, jangan lupa followback ye ! i'm new blogger. Hee , thanx :) , follow yaa ? ^^

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    Jom join GA bawah ni juga kalau nak menang fon yang lawa2 and comel2! hadiah fon yang menarik :) Jom JOIN :D

    http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway-by-syuhada1981com.html

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum..Singgah sini sambil blogwalking dari segmen yang sama...^^
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  9. Asslamualaikum n Hye! Sya dari segmen yang sama datang blogwalking sini :) http://superpapaya.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yang sama :)
    SEGMEN: Bloglist 2014 by Kiera Rashid
    Jom join GA Handphone yang menarik ni → Handphone Giveaway by Syuhada1981.com

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum...
    Yaya singgah dan follow sini dr segmen yang sama..http://misteriomuchacha.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    jom singgah blog baca entry terbaru..
    www.misteriomuchacha.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum, saya datang dari segmen yang sama, btw.. good luck :)
    http://humairalee.blogspot.com/2014/01/segmen-bloglist-2014-by-kiera-rashid.html

    ReplyDelete
  13. salam kenal. saya Nasz. saya dah letakkan url blog awak di bloglist saya. Awak boleh check kalau tak percaya.

    Harap awak boleh letak url blog saya di bloglist awak. Tapi saya tak paksa ye? Kalau awak tak letak pun takpe.

    Jemput ke blog saya.

    Terima kasih.

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.