Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Pameran Maritim Dan Udara Antarabangsa Langkawi - LIMA 2011

Malaysia sekali lagi bangga untuk menjadi tuan rumah edisi ke-11 Pameran LIMA, yang akan berlangsung mulai hari ini iaitu 6-10 Disember 2011 di Langkawi.


Pameran Maritim dan Udara Antarabangsa Langkawi adalah destinasi utama bagi pengeluar aeroangkasa dan maritim yang mensasarkan pertumbuhan pasaran di Asia Pasifik. Untuk hampir 22 tahun, LIMA telah memberikan manfaat dan memenuhi keperluan peserta pameran dengan mengumpulkan para peneraju pembuatan dari sektor pertahanan, penguatkuasaan dan sektor awam. Pada tahun 2009, lebih 210 delegasi dari 40 negara berkumpul di Pulau Langkawi yang mewakili apa yang pada asasnya dipanggil pasaran sebenar di dunia. Program-program yang disusun oleh LIMA memberi pempamer peluang untuk mengakses pasaran yang tidak ternilai ini dan membantu mengembangkan perniagaan mereka.

Sedikit fakta:

Sejak penubuhannya pada tahun 1991, LIMA telah berdiri dengan megahnya. Daripada 150 syarikat pada tahun 1991, ia telah menarik lebih daripada 450 syarikat dari 25 negara dengan nilai perniagaan hampir RM5 bilion ang dijana dalam pameran terakhir yang diadakan pada tahun 2009, dan kini telah menjadi salah satu daripada pameran aeroangkasa utama di dunia.

Jom kita ramai2 melawat pameran ini yang memberi peluang kepada kita melihat dari dekat jentera2 hebat dan terbesar di dunia.

##aynora nur: Syabas Malaysia! Tahniah Langkawi kerana tak pernah gagal menganjurkan LIMA!  


Terima kasih kerana membaca Dunia Kita di sini. Sila Klik 'LIKE' Jika Suka Dan Sila Beri Pandangan ye, Lots of Love...AA

Read More ....


Post a Comment

2 Comments

  1. Tak pernah tgk Lima ni, msti best dgn ptunjukan yang berasap warna warni ni

    ReplyDelete
  2. @ajumohit Saya pun tk pernah pegi lagi, mesti best kan.

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close