Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Latihan Untuk Pengawal Peribadi Wanita

Seramai 20 orang wanita yang kebanyakannya lepasan kolej telah menyertai satu latihan untuk dilatih menjadi pengawal peribadi. Jika selalu kita dengar pengawal peribadi adalah lelaki, tetapi kali ini lain sikit. Ia berlaku di daerah Sanya di China. 


Sesi latihan untuk pengawal peribadi wanita itu dianjurkan oleh Tianjiao Special Guard/ Security Consultant Ltd. Co. Menurut syarikat itu, sebanyak 20 wanita, kebanyakannya graduan kolej, mengambil bahagian dalam sesi latihan pada hari Ahad, yang merupakan latihan kumpulan pertama dibuka untuk pengawal peribadi wanita di China. Semua pelatih akan menjalani 8-10 bulan latihan untuk membangunkan kemahiran yang mencukupi untuk memberi perkhidmatan kepada pelanggan mereka. Syarikat itu akan menawarkan peluang latihan yang terbaik dan pelatih terbaik berpeluang untuk melanjutkan pengajian di Akademi Keselamatan Antarabangsa di Israel.

Read & smile,
aynora nur

aynoranur.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik blog dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian orang lain. Lots of Love...AA

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close