Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

PRU13: Selebriti Bertanding Dalam Pilihanraya

Selebriri Bertanding Dalam Pilihanraya! | Jika dilihat senerio sekarang, dan bahang pilihanraya yang semakin hampir, ramai rakan artis yang menyuarakan minat untuk membantu kempen sesetengah parti politik samada menjadi duta ataupun sekadar membantu secara sukarela. Menurut bacaan saya, antara yang menjadi jurucakap sesetengah parti politik termasuklah Hairi Othman, Yassin Sulaiman, Zed Zaidi dan beberapa nama lagi.

Ada juga beberapa orang selebriti yang terang-terang bertanding dalam pilihanraya mewakili parti politik. Selebriti yang sudah mengesahkan untuk bertanding adalah Wan Aishah mewakili parti PAS, Dayangku Intan mewakili PKR dan Herman Tino dengan tiket Bebas. 

Dayangku Intan
Wan Aishah
Herman Tino
Herman Tino
 
Semoga selebriri yang bertanding dapat memperjuangkan cetusan masalah-masalah rakyat dan bukan sekadar bertanding dengan 'melepaskan batuk di tangga'. Tanggungjawab yang digalas amatlah besar, ianya bukan sekadar meraih populariti semata tetapi harus disertai dengan usaha membantu dan menyelesaikan masalah secara berterusan.

Selamat berjuang! Jatuh bangun dunia politik sudah menjadi sangat biasa...

Read More ....


Post a Comment

2 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close