Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Domain aynoranur.com Telah Tidak Aktif

Domain aynoranur.com Telah Tidak Aktif - Mesti ada yang tertanya-tanya apa terjadi pada website http://www.aynoranur.com kan? Kalau anda tak percaya dengan apa yang saya nak cerita, saya lagi seperti patahnya sebelah sayap dan mood saya untuk kembali berblog dan memupuk minat menulis saya.

Puncanya munfkin silap saya juga. Akibat salah faham dan salah menyangka. Info Kad kredit telah saya kemaskinikan tetapi masih ada lagi email masuk meminta saya update info dan renew domain aynoranur.com. Oleh kerana sibuk dengan pelancaran rumah untuk Fasa terbaru dan juga pameran hartanah malaysia, saya jadi terlepas pandang. Akhirnya pada 10/11/2013 saya kehilangan domain kesayangan saya yang telah digunakan untuk dua tahun.

Domain aynoranur.com Telah Tidak Aktif


Okey fine, tiada rezeki saya. Itulah nada memujuk diri sendiri yang saya gunakan bila saya sendiri tak boleh nak 'live' kan blog saya.

Akhirnya saya beli domain baru dan jadilah blog saya ini merangkak semula menagih perhatian anda semua. Ada sesetengah setting yang belum dibetulkan dan ada yang masih tak boleh masuk blog saya. Sabar ek...

Nama alamat blog baru saya adalah: http://www.aynorablogs.com/


Print screen dari statistik harian blog aynorablogs.com


Prestasi Pageviews blog yang kosong (0) mulai dari 10/11/2013...haihh...


 

Saya pun tak mahu cerita lagi. Orang kata yang sudah tu sudahlah. Kita bina harapan baru untuk esok hari. Betul tak?

Hidup harus diteruskan dan blog juga harus diuruskan dengan sebaik-baiknya.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close