Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

INTI 2014 Cycle 2 Degree Extension

INTI 2014 Cycle 2 Degree Extension - INTI International University & Colleges memiliki cawangan-cawangan di Subang, Kuala Lumpur, Pulau Pinang dan Sabah. Kampusnya yang tertua adalah di Subang dengan anggaran telah lebih 20 tahun beroperasi.

Sedikit info tentang INTI

Belajar di INTI International Universiti dan Kolej hari ini memberikan manfaat yang bukan sedikit kepada para pelajarnya dimana segala kecanggihan dunia pendidikan didatangkan terus dari rangkaian Laureate International University. Rangkaian Laureate adalah rangkaian universiti swasta global terbesar dan paling cepat berkembang yang juga pernah melantik bekas Presiden Amerika Syarikat Bill Clinton sebagai Canselor Kehormat universiti itu. Ini bermakna bahawa INTI menawarkan pelajar-pelajarnya pendidikan bertaraf dunia yang kedua dicapai dan pada harga yuran yang berpatutan. Dapatkan maklumat lanjut mengenai INTI dengan klik pada pautan ini.
Jika anda mahukan tempat belajar yang moden, global dan memberikan manfaat yang banyak, daftarlah dengan INTI. Ilmu harus di cari dan buatlah pilihan yang tepat demi masa depan anda!

p/s: Ini adalah entri dengan kerjasama Nuffnang kerana memberikan saya peluang untuk buat duit sikit...haha

Read More ....


Post a Comment

3 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close