Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Jadual Perjalanan Hari Raya Aidilfitri 2015 Oleh PLUS

Jadual perjalanan hari raya Aidilfitri 2015 oleh pihak PLUS - Pihak PLUS telah mengeluarkan Jadual cadangan perjalanan hari Raya Aidilfitri 2015 dari Lembah Klang ke bandar-bandar utama di Semenanjung Malaysia.

Untuk maklumat lanjut anda boleh layari laman Twitter PLUS www.twitter.com/plustrafik atau hubungi talian bebas tol PLUSLine 1800-88-0000

Cadangan Jadual Perjalanan Hari Raya AidilFitri 2015 Oleh PLUS


Jadual Perjalanan Hari Raya Aidilfitri 2015 Oleh PLUS
Cadangan Jadual Perjalanan Hari Raya Aidilfitri 2015 oleh PLUS

Jadual Perjalanan hari raya aidilfitri 2015 di atas boleh dimanfaatkan oleh pengguna lebuhraya utara selatan samada daripada Lembah Kelang ke bandar-bandar utama di Semenanjung ataupun sebaliknya. 

Jadual Perjalanan Hari Raya Aidilfitri 2015 Oleh PLUS

Rancanglah perjalanan anda dengan teliti dan berhati-hati di jalan raya. Sayangi orang-orang di sekeliling anda yang sentiasa mengharapkan anda sampai ke tempat di tuju dengan selamat.

Pesanan PLUS terhadap pengguna lebuhraya:


1. Pengguna lebuhraya digalakan memberi maklumat kepada PLUS jika terdapat halangan / objek diatas lebuhraya bagi mengelak kemalangan.

2. Isi minyak kenderaan anda secukupnya sebelum memulakan perjalanan. Amalkan pemanduan bijak & berhemah. 

3. Selalu menyimpan air masak/mineral water di dalam kenderaan anda bagi kegunaan ketika kecemasan, contohnya untuk menyegarkan ketika mengantuk.

Sentiasa ikuti perkembangan terkini mengenai trafik di @plustrafik untuk maklumat terkini trafik sepanjang PLUS, ELITE, LINKEDUA, BKE, SPDH & Jambatan Pulau Pinang.

Selamat hari raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin daripada aynorablogs.com 

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close