Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Peraduan Online Triple Box Pizza Hut 2015

Peraduan Online Triple Box Pizza Hut 2015 - Jom sertai online contest yang dikendalikan oleh Pizza Hut Malaysia bermula daripada 23 November 2015 hingga 31 Januari 2016. Pizza adalah antara makanan kegemaran orang ramai. Ada banyak outlet yang menjual pizza samada produk anak tempatan ataupun franchise daripada luar negara. Salah satunya yang terkenal tentulah Pizza Hut Malaysia.

Untuk melayakkan anda menyertai online contest Pizza Hut tersebut, anda dikehendaki berbelanja atau order pizza secara online sahaja di laman web mereka. Anda dikehendaki membeli Feast Box atau Treat Box dengan tambahan 2 botol 1.5L Mirinda Orange. Anggaran kos belian adalah RM44.90.

Ok.

Baca syarat-syarat peraduan online contest Triple Box Pizza Hut 2015 seperti yang tertera di bawah.Peraduan Online Triple Box Pizza Hut 2015


Terma dan Syarat

  1. Peraduan ini dibuka kepada semua warganegara Malaysia kecuali kakitangan Pizza Hut Restaurants Sdn. Bhd. (“Pihak Penganjur”) dan ahli keluarga terdekatnya, agensi promosi, agensi pengiklanan, agensi perhubungan awam dan syarikat sekutunya.
  2. Keizinan ibu bapa/ penjaga diperlukan semasa proses pengesahan pemenang sekiranya umur pemenang dibawah 18 tahun. Ibu bapa/ penjaga bertanggungjawab atas penyertaan dan penerimaan hadiah mereka dalam Peraduan ini.
  3. Tempoh peraduan adalah dari 23hb November 2015, Jam 11:00 sehingga 31hb Januari 2016, Jam 23:00.

Cara Penyertaan 

1) Peserta perlu membuat pembelian melalui laman web, www.phdelivery.com.my dalam satu resit sekurang-kurangnya:-

1- Triple Treat Box atau Triple Feast Box; dan
2- Tambah RM5 untuk 2 botol 1.5L Mirinda Orange.

2) Setiap resit pembelian yang sah akan layak untuk peraduan secara automatik sebagai satu (1) penyertaan. Peserta boleh mempunyai seberapa banyak penyertaan sepanjang tempoh peraduan.

Hadiah Peraduan

Hadiah Mingguan: 10 Minggu x 2 Pemenang x RM1,000 Wang Tunai setiap satu (akan diberikan dalam bentuk cek)

Untuk bacaan syarat-syarat lanjut, boleh kunjungi website pizza hut:

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close