Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Cara Mujarab Merawat Saluran Darah Tersumbat Untuk Pesakit Jantung

Cara Mujarab Merawat Saluran Darah Tersumbat Untuk Pesakit Jantung. Kita selalu dengar tentang masalah saluran darah tersumbat bagi pesakit pesakit jantung. Pada satu keadaan jika keadaan si pesakit semakin kritikal, mereka kena jalani bypass surgery. 

Jadi saya ada kongsikan sedikit petua yang mungkin boleh diamalkan oleh sesiapa saja untuk merawat masalah jantung seperti yang disebutkan tadi. 

Cara Mujarab Merawat Saluran Darah Tersumbat Untuk Pesakit JantungCara Mujarab Merawat Saluran Darah Tersumbat Untuk Pesakit Jantung


Pengalaman:

Seorang pesakit beliau mendedahkan bagaimana hanya dengan meminum formula ini selama 1 bulan, penyakit penyumbatan 3 saluran darah koronarinya hilang dan beliau bebas dari bypass surgery!

Beginilah formulanya:

  • 1 cawan jus lemon segar 
  • 1 cawan jus halia 
  • 1 cawan jus bawang putih 
  • 1 cawan cuka epal (apple cider vinegar) 
  • 3 cawan madu

Cara Penyediaan:

Campurkan jus lemon, halia dan bawang putih dengan cuka epal dan panaskan perlahan-perlahan selama setengah jam sehingga tinggal 3/4 dari jumlah isipadu asal.

Selepas ianya sejuk, campurkan dengan 3 cawan madu dan kacau hingga sebati


Cara Pengambilan:

Minum satu sudu besar sekali sehari, sebelum sarapan.

Semoga apa yang dikongsikan berkaitan petua merawat saluran darah tersumbat untuk pesakit jantung tadi boleh memberikan manfaat dan alternatif tambahan buat mereka yang menghidapi masalah berkaitan. 

Semoga bermanfaat. Sebarkan bahagia...

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close