Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Promosi Buku Bisnes & Motivasi Di Bookcafe

Promosi Buku Bisnes & Motivasi Di Bookcafe - Bookcafe adalah kedai buku online yang menawarkan lebih 2000 koleksi buku bahasa melayu. Urusan pembelian di Bookcafe sangat mudah, murah & cepat menjadikannya pusat beli belah buku secara online yang sering dikunjungi termasuklah oleh saya sendiri. Saya akan merujuk di Bookcafe jika ada promosi atau tawaran harga runtuh yang membolehkan saya berbelanja buku dengan banyak tetapi pada harga yang lebih murah.

Jadikan membaca amalan harian anda, tak kiralah apa bacaan yang anda minati. Yang penting ia memberikan manfaat kepada anda terutamanya dan orang di sekeliing anda.

Promosi Buku Bisnes & Motivasi Di Bookcafe


Mulai 13 Januari hingga 31 Januari 2016, Bookcafe memberikan diskaun sebanyak 15% untuk semua buku bergenre bisnes & motivasi. Banyak tu...kalau beli di luar belum tentu dapat potongan sepeti itu. Ya tak?
 

Ada banyak tajuk yang boleh didapati daripada Bookcafe yang pasti memenuhi kehendak anda yang memerlukan buku-buku motivasi dan bisnes sebagai rujukan pada masa depan.

Antara tajuk buku yang terdapat di rak Bookcafe adalah:

1. Fiqh Kewangan Islam - RM98-00, Kini RM78-40
2. Saiful Nang: Kisah Orang Menang - RM30-00, Kini RM25-50
3. Panduan Memborong di China - RM17-00, Kini RM14-45
4. Panduan Memborong Di Vietnam - RM17-00, Kini RM14-45
5. Menjadi Usahawan Sehebat Muhammad bin Abdullah - RM19-50, Kini RM16-57 

Tak tahu cara beli di Bookcafe? Jangan bimbang, pergi je ke website Bookcafe untuk daftar, beli dan bayar. Cepat dan mudah!!

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close