Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Selamat Tahun Baru Nuffnang!

Selamat Tahun Baru Nuffnang! Semoga kedatangan tahun baru 2016 hubungan aynorablogs dengan Nuffnang semakin akrab dan lebih banyak iklan yang diberikan kepada blog ini. Dalam tahun 2016 ini saya percaya dunia pengiklanan melalui medium blog semakin mencabar namun dalam masa yang sama ia merupakan persaingan sihat yang menguntungkan banyak pihak termasuklah blogger kecil macam saya.

Selamat Tahun Baru Nuffnang!


Mengimbas pencapaian saya dengan Nuffnang pada tahun 2015, ia merupakan satu anjakan income yang berganda-ganda daripada Nuffnang. Setiap bulan saya mampu cashout earnings dan dengan duit iklan Nuffnang itu saya boleh beli macam-macam. Heheh...


Jumlah Unique Visitors Bulan December 2015 Di NuffnangReferer dari laporan Nuffnang December 2015Alhamdulillah. Banyak visitor yang singgah di blog saya datangnya dari enjin carian Google. Mungkin juga kerana blog ini ada mesra SEO. Cuma belum ada rezeki nak menang contest SEO hari tu...

Walau apapun, saya akan terus setia dengan Nuffnang dan sesekali akan buat review tentang produk-produk pengiklan yang menggunakan Nuffnang sebagai medium menjual produk mereka.

Oh ye...setakat hari ini, saya masih ada lebih 20 CPuV yang masih outgoing dan earning pun masih berjalan dan meningkat. Syukur alhamdulillah.

Terimakasih Nuffnang. Terima kasih anda semua yang menjadikan saya lebih konsisten berblog.

#sebarkan bahagia.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close