Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Petua Hilangkan Bisa Lipan Secara Tradisional

Petua Hilangkan Bisa Lipan Secara Tradisional. Banyak petua tradisional yang kita boleh gunakan untuk merawat penyakit secara alternatif. Kebanyakan petua tradisional amat berguna ketika dalam waktu kecemasan terutamanya jika rumah kita jauh dari hospital ataupun ketika tiada peralatan kecemasan (emergency kits) di sekitar kita.

Petua hilangkan bisa lipan ini telah diuji keberkesanannya dan saya kongsikan pula di blog ini agar lebih ramai orang beroleh manfaat daripadanya.

Petua Hilangkan Bisa Lipan Secara Tradisional

Petua Hilangkan Bisa Lipan Secara Tradisional


jika anda terkena gigitan lipan di rumah, janganla panik ya. Potongkan biji asam jawa hingga terbelah dua. Letakkan biji asam jawa yang dah bergetah tu ke tempat gigitan lipan tadi. Getah dari biji asam jawa itu akan menyedut bisa lipan.

Setelah lebih kurang 5 minit, biji asam jawa itu akan jatuh dengan sendirinya dan bisa lipan itu telah disedut oleh getah asam jawa itu. Jadi tak perlu pergi ke klinik. Insyaa Allah sembuh bekas gigitan lipan tersebut.

Semoga petua hilangkan bisa lipan dengan biji asam jawa di atas boleh memberikan rawatan segera kepada mangsa yang tercedera itu.

#sebarkan bahagia

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close