Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Pageviews Blog Kini Cecah 9 Juta

Pada 3 Februari 2016 yang lepas saya ada buat entri pasal Pageviews blog ini cecah 8 juta. Kini, pada hari ini 7 Mac 2016, PV blog dah meningkat ke 9 juta pula. Alhamdulillah. Anggaran sebulan aje PV aynorablogs dapat 1 juta.

Mungkin ada yang pertama kali singgah di aynorablogs.com, terima kasih saya ucapkan. Jangan serik ya...singgahlah selalu. Insyaa Allah saya akan cuba memperbaiki kandungan blog kecil ini dan menulis sesuatu yang berguna kepada banyak pihak. Semoga tulisan-tulisan dan perkongsian saya nanti membahagiakan saya di akhirat kelak..Aamiin...

Pageviews Blog Kini Cecah 9 Juta 


Pageviews Blog Kini Cecah 9 Juta
Dengan peningkatan yang drastik ini saya berharap cita-cita saya untuk menyampaikan sesuatu yang membawa kebaikan akan dapat dicapai. 

Ada banyak info yang dikongsikan di blog ini. Ada kisah renungan dan tazkirah, resepi-resepi menarik dan mudah, ada juga petua tradisional dan tak lupa info dunia pendidikan yang kini semakin berkembang pesat. Jika tidak update, kita mungkin ketinggalan. Itulah sebenarnya peranan blogger iaitu membawakan maklumat terkini kepada golongan pertengahan.

Semoga saya masih diberikan kekuatan untuk terus berkongsi dan menulis di blog kesayangan saya ini. 

#inspirasi wanita sebarkan bahagia
 

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close