Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Tiada Kumpulan Tersingkir Dalam MLM 2016 Minggu Ke 8

Tiada Kumpulan Tersingkir Dalam MLM 2016 Minggu Ke 8 | MLM 2016 minggu ke 8 telah pun berlalu dengan tema BEBAS. Tema bebas nampak mudah tetapi sebenarnya itu yang ramai pelawak tak suka sebab tak boleh nak fokus dengan sesuatu tema, kena kreatif dan cari idea sendiri.

Pada malam MLM 2016 minggu ke 8, dua kumpulan mendapat 5 HA iaitu kumpulan LOL dan kumpulan BOCEY. Yang lain-lainnya rata-rata mendapat 4 HA sahaja. Tiada penyingkiran dalam minggu ke 8 MLM 2016 ini.

Tiada Kumpulan Tersingkir Dalam MLM 2016 Minggu Ke 8


Tiada Kumpulan Tersingkir Dalam MLM 2016 Minggu Ke 8 


RAYZA masih lagi bertahan dengan sinikal stand up komedinya. Ada sesetengah juri yang memahami lawak Rayza namun sebaliknya peminat masih belum dapat menerima cara Rayza melawak. Namun begitu, tahniah buat Rayza yang masih bertahan hingga ke tahap ini. 

Kumpulan LOL tak kurang menariknya. Mereka boleh bawa mood seram dalam komedi mereka atas sebuah persembahan pentas. Karekter masing-masing begitu original disebabkan masing-masing dah biasa dengan pentas MLM.

Kumpulan PUTEH juga bagus. Mamak Puteh kena bahan kaw-kaw dengan partner dia macam part gambar kat beg dan juga kena sapu bedak penuh kat muka. Memang patutnya dapat 5 HA tetapi apa nak buat. Mereka bukan lah nama besar yang boleh menarik dan mengampu mata 'juri',..hihi..

Lain-lain kumpulan yang masih bertahan adalah JORAS, ENJEN, BOCEY, SAYWHO dan BORA.

Walau apa pun, hidup biar santai. Jangan terlalu stress. Ada masa kita ketawa, dan ada masanya kita berduka dengan sesuatu musibah yang melanda. Berpada-padalah...

#sebarkan bahagia

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close