Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Terima Komisen Affiliate Bookcafe Kali Ke 4

Terima Komisen Affiliate Bookcafe Kali Ke 4. Bagi anda yang jadi agen affiliate kepada beberapa vendor, bagaimanakah hasilnya? Ada yang dah dapat komisen untuk bulan ini? Adakah jumlah komisen anda meningkat atau sebaliknya? Bagi saya pula, dalam bulan ini dapat juga rezeki komisen dari Bookcafe. Alhamdulillah.

Jika anda nak dapat income pasif macam saya dari Bookcafe, boleh daftar sebagai agen dengan layari website mereka DISINI. Selain itu boleh juga join sebagai agen dropship untuk komisen yang lebih tinggi.

Nak cerita sikit sekarang ini Bookcafe sedang buat JUALAN LELONG hingga 31 Oktober 2016 dan ada sesetengah buku diskaun ditawarkan setinggi hingga 50%. Jika anda suka buku atau cari buku murah untuk kedai buku anda, inilah masanya!

Terima Komisen Affiliate Bookcafe Kali Ke 4


Di bawah ini adalah printscreen komisen daripada Bookcafe. Kali ini jualan agak perlahan dan dapat komisen sekitar RM113.54. Mungkin saya kurang buat promosi menyebabkan income merosot. Lain kali kita cuba lagi, okay.. ;)

Terima Komisen Affiliate Bookcafe Kali Ke 4

Ok. Sambung balik cerita tentang jualan lelong kat atas tadi.

Kalau ada sesiapa yang nak beli dan malas pergi ke Bookcafe, anda boleh beli belah buku kegemaran anda dengan hanya klik banner di bawah. 

 

Ada bermacam-macam tajuk buku dari buku perniagaan, agama, keluarga, barang-barang upin & ipin pun ada. Novel-novel hebat seperti Suri Hati Mr Pilot pun ada, hot selling tuu...hihi

Selamat bershopping..

Read More ....


Post a Comment

4 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close