Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Selamat Tahun Baru Dunia 2017

Selamat Tahun Baru Dunia 2017. Apakah harapanmu untuk tahun baru 2017? Apakah azam dan tekad yang ditanam teguh dalam dirimu? Adakah ia demi kejayaan? Atau adakah ia azam tentang keamanan? Atau kamu mahu menambah kekayaanmu?

Bermimpilah! Mimpi-mimpi mu itu adalah percuma. Bila kamu ada impian, kamu akan lebih menikmati hidup.

Hidup pula penuh dengan warna warni. Ia bukan manis selamanya, terkadang ia diselitkan dengan rasa pahit, masam dan masin. Macam makanan yang kamu makan. Laluilah ia penuh berhati-hati. Semoga dalam 10 senarai impianmu itu, ada satu dua yang jadi realiti.

Selamat Tahun Baru Dunia 2017Selamat Tahun Baru Dunia 2017


Admin dan aynorablogs mengucapkan selamat tahun baru 2017 kepada pembaca blog ini khasnya, dan seluruh dunia amnya. Terima kasih kerana membawa khabar bahagia kepada aynorablogs, pencapaian blog yang cemerlang adalah disebabkan adanya KAMU.

Aynorablogs tidak mampu mencapainya sendirian. Segala usaha, pelan perancangan akan hanya jadi catatan bisu atas kertas yang tidak bermakna apa-apa tanpa anda yang menggerakkannya. Anda semua adalah sumber inspirasi dan kejayaan kami.

Jika ditanya apakah azam tahun baru admin ya? Azam tahun baru mudah saja, nak KAYA, BAHAGIA, TENANG. Itu aje.

Semoga azam tersebut tercapai dalam konteks yang admin inginkan, seluas alam ciptaan Tuhan ini. Dan, mencakupi hidup sesudah mati.

Insyaa Allah.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close