Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Online Revolution Affiliate Workshop By Lazada

Online Revolution Workshop Lazada Affiliate Program. Jika anda join Lazada Affiliate Program, tentu anda pun telah mendapat jemputan email daripada mereka untuk menghadiri Workshop khas untuk affiliater. Program ini adalah sebagai menguatkan lagi kerjasama antara blogger affiliater dengan pihak Lazada dalam menjual dan promosi barangan Lazada atas talian.

Kebelakangan ini pun saya perhatikan Lazada begitu giat menjalinkan hubungan mesra dengan blogger, antaranya penganjuran Blogger Contest sewaktu perayaan Aidil Fitri, Hari Merdeka dan lain-lain lagi. Blogger yang bergelar affiliater sila lah ambil peluang keemasan ini.

Saya fikir ia suatu usaha yang positif dan kerjasama yang win win situation.


Online Revolution Affiliate Workshop By Lazada 


Jika anda masih tertanya-tanya maklumat tentang online revolution workshop Lazada Affiliate Program, anda boleh lihat tarikh dan tempat di bawah:


Lazada Malaysia menjemput anda ke bengkel Revolusi Online Affiliate pada;
Tarikh: 21 Oktober 2017
Masa : 10:00 pagi - 1:00 petang
Tempat: Pullman One Ballroom
Pullman Kuala Lumpur
City Center, Jalan Conlay
Kuala Lumpur

Sesiapa yang ada kelapangan jemputlah hadir. Mana yang tinggal di dalam kawasan.. inilah peluang anda menjalin network yang lebih luas dengan Lazada. Macam saya yang berada di luar kawasan, mengharapkan anda yang hadir pada bengkel affiliate Online Revolution sudikanlah berkongsi ilmu dengan kita orang..

Lazada adalah salah satu tempat cari rezeki secara online. Jika anda berdaftar sebagai agen affiliate.. anda mampu buat duit dengan mudah. Modal pun kecil je iaitu kena ada data internet. Ada media sosial. Boleh je kaut income beribu-ribu setiap bulan.

Saya sendiri adalah agen Affiliate Lazada. Dan, saya pun beli barang kat Lazada. Kalau anda rajin sikit, join setiap aktiviti online untuk blogger.. insyaa Allah macam-macam voucher free boleh dapat.

So, apa lagi.. cubalah. Berusahalah!!

Read More ....


Post a Comment

2 Comments

  1. Keep this going please, great job!

    ReplyDelete
  2. Jom baca sini... LeYa dapat hadirkan diri di program tersebut...

    KLIK SINI

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close