Header Ads

Makan Malam Santai Di Domino Pizza


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Makan Malam Santai Di Domino Pizza
Makan Malam Santai Di Domino Pizza - Bila malam Jumaat tak tahu nak makan apa, kami pun keluar makan santai anak beranak ke Domino Pizza berdekatan tempat tinggal kami. Ketika sampai, tak ramai orang. Bila start order.. ramai pula yang beratur di belakang kami. Dah lah baru order baru nak pilih, rasa macam malu pulak.. tak biasa makan Pizza kat outlet dia. Selalu order delivery aje. Sorry la orang belakang ya.. 

Makan Malam Santai Di Domino Pizza

Makan Malam Santai Di Domino Pizza 


Selepas mengisi minyak di Petronas, anak kecil kami mengadu lapar. Apa yang terlintas dalam fikiran tentulah tempat makan yang paling hampir dan santai dari stesyen minyak itu. Maka, terbayanglah pamplet Domino Pizza yang melayang-layang di pagar rumah tadi.

So... apa lagi?? ? Kami order pizza yang agak sesuai dengan tekak, tak pedas sangat dan taklah pula boring rasanya.. hehe


Itulah menu pilihan ramai.. haha

Pizza fulled-beef


Makan Malam Santai Di Domino Pizza

Cheesy Cheddar Stix


Makan Malam Santai Di Domino Pizza

Aloha Chicken - Shredded Chicken & Pineapple

Makan Malam Santai Di Domino Pizza

Aloha Chicken di order oleh si kecik saya, kurang pedas dan ada rasa manis

Kami juga order 7-up Sprite sebotol dan breaddot 6 ketul untuk si kecil yang dah besar tu. Side dish yang lain Golden Roasted Drummet.. sedap juga rasanya.

Total belanja makan santai kami RM102 setelah ditolak kupon sebanyak RM27. Alhamdulillah.. kenyang. Tak habis kami tapau bawak balik rumah.

Review kami tentang Domino Pizza dan makanan yang kami order? Hmm... boleh tahan, tapi bagi yang tak suka pedas, Pizza Fulled-beef tu pedas tau! Kanak-kanak tak tahan kut..

Tempoh menunggu agak lama juga, dekat 45 minit. Itu je nak cakap.. mungkin servis boleh diperbaiki. 

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.