Header Ads

6 CPUV Terbaru 2019 Dari Nuffnang, Sumber Income Pasif


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. 6 CPUV Terbaru 2019 Dari Nuffnang, Sumber Income Pasif
6 CPUV Terbaru Dari Nuffnang 2019, Sumber Income Pasif - Anda masih pasang banner iklan Nuffnang di dalam blog anda? Dah tak pasang? Dah bercerai dengan Nuffnang? Kenapa ya? Sebab dah sepi dari CPUV Nuffnang ke? Jangan putus asa kawan.. setiap usaha tanpa jemu akan berhasil. Saya pun selalu "kecewa" dengan Nuffnang tetapi saya tetap pasang banner mereka dalam blog. Memang ada income tetapi agak perlahan. Itu lah namanya income pasif, modal kita hanya sedikit data internet dan pasang kod iklan. Lepas tu.. bila ada orang yang klik kita, adalah income yang masuk nanti.

Pasang banner iklan Nuffnang kena ada caranya. Macam mana tu? First, kena rajin update survey dia orang tanda anda masih keep in touch dengan Nuffnang. Kedua, buat review iklan-iklan yang ditawarkan CPUV kepada anda. Contohnya iklan colgate. Haa.. buatlah sedikit review tentang produk tersebut. Kan mudah je..

6 CPUV Terbaru Dari Nuffnang 2019, Sumber Income Pasif


Income pasif yang semua orang boleh cuba. Dari Nuffnang, rezeki tak putus-putus. Ada usaha ada hasilnya. Rezeki tak datang bergolek. Tetapi yang pasti, rezeki tak salah alamat.

6 CPUV dari Nuffnang


6 CPUV Terbaru 2019 Dari Nuffnang, Sumber Income Pasif

CPUV tersebut adalah:

1. Boost x Fave ~ Blog Rasa & Tips
2. Boost x Fave ~ Blog Kisah Resepi
3. Perbadanan Insurans Deposit ~ Blog Rasa & Tips (2 CPUV)
4. Perbadanan Insurans Deposit ~ Blog Kisah Resepi (2 CPUV)

Kalau anda ada nampak iklan-iklan Nuffnang berkaitan CPUV di atas kat blog ini, rajinkanlah jemari anda untuk klik pada iklan tersebut untuk dapatkan info lanjut berkaitan produk berkenaan. Sambil tu anda telah berikan saya income secara tak sedar.. tqvm!

Semoga anda semua berjaya macam saya.. sedikit-sedikit lama2 jadi bukit..

1 comment:

  1. Saya baru berjinak jinak dengan nuffnang. Earning pun takde lagi. Trafik pun slow. Cemana nak dapat earning. Dia ade tempoh masa tertentu ke lepas dah daftar nuffnang?


    Hehe jemput blogwalking ke blog saya ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.