Header Ads

Segmen Bloglist By The Wonderful Jannah


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Segmen Bloglist By The Wonderful Jannah
SEGMEN BLOGLIST BY THE WONDERFUL JANNAH. Isi masa terluang dengan menyertai segmen bloglist orang lain. Blog sendiri pun tak tahu bila nak start. Niat dah ada, mungkin kena tunggu mood datang melayang.. hehe

Hari ini saya join segmen bloglist dengan tujuan tambah backlink jika blog saya terpilih dalam bloglist the Wonderful Jannah nanti.


Segmen Bloglist By The Wonderful Jannah

Segmen Bloglist By The Wonderful Jannah


Syarat penyertaan mudah saja. Follow IG dan blog Jannah, jika ada rezeki blog anda boleh terpilih dalam bloglist tersebut.

Lagi satu, kena ulas sedikit pandangan anda/ fakta tentang Jannah..

"Saya pun tak kenal blogger Jannah ni, kenal dan datang blog bila ada segmen bloglist. So, dari pembacaan saya, Jannah seorang newbie dalam dunia blog, namun agak kreatif dalam mempelbagaikan niche dalam postingnya. Apapun, semoga terus berjaya dalam dunia blog yang semakin mencabar dan banyak persaingannya ini. Okay!"

Tarikh bloglist berlangsung adalah dari 19 Januari 2019 - 31 Januari 2019.

Selamat berjaya!

4 comments:

  1. Terima kasih sudi join segmen. Saya dah update senarai peserta https://inspiringsharing.blogspot.com/2019/01/senarai-peserta-segmen-bloglist-by.html?m=1

    ReplyDelete
  2. datang blogwalking dari segmen yang sama

    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/01/segmen-bloglist-by-wonderful-jannah.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah..salah seorang pemenang.

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.