Header Ads

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. 8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!
8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah! - sebenarnya saya sedang masak ni, sambil tunggu ikan goreng kat kuali.. sempat join bloglist Sayidah Napisah. Sebab, syaratnya pun mudah, follow dan buat sikit cadangan untuk tuan blog tulis entri akan datang.

Jomlah join ramai-ramai, sebagai sokongan kepada rakan blogger yang lain.

8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!


8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!

Syarat segmen:

1. Follow Blog, Instagram, Facebook dan Twitter saya (kalau tiada akaun Twitter, its okay. Join je hehe)  - itu kata SN ya..

2. Buat satu entri bertajuk: 8 Juta Special Bloglist Sayidah Napisah!. Jangan lupa letak banner dan backlink kan ke entri ini... 

3. Dalam entri tu juga.. Tulis satu (atau lebih) cadangan idea/tajuk entri yang anda nak saya buat. Tak kisah lah pasal apa pun. Tentang blog ke, discussion or opinion on certain topic ke, makanan ke, review novel ke, tips ke, topik addmath/ matematik ke atau apa apa sahaja. 

Syarat no 1 & 2 dah lepas. Syarat ke 3, apa agaknya kita nak minta SN tulis ekk..? Rasanya semua dah tulis. Mungkin SN boleh tulis kisah misteri dalam blog, kisah benar yang misteri! Hehe..

Tarikh segmen adalah dari 6 Januari 2019 - 26 Januari 2019.

Siapa yang dapat masuk bloglist, tahniah ya!

1 comment:

  1. This post is worth everyone's attention. Where can I find out more?

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.