Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Segarkan Tekak Dengan ABC Special Yang Wow!

Segarkan Tekak Dengan ABC Special Yang Wow! Kalau hari Ahad memang jadi masalah kepada kami anak beranak nak cari tempat makan sedap dan tak panas. Hari Ahad adalah hari saya cuti memasak. Nak makan kat luar. Hampir setiap warung atau restoran di sekitar taman semua dah rasa, dah berulang pun ada. Restoran mamak pun kami pergi. Sebab nak makan rojak mi dia orang je..


Jadi, Ahad yang baru lepas ni kita orang singgah makan kat satu warung ni. Makan tengahari. Tujuan nak cari ABC. Memang dah rezeki, ada pulak apa yang dicari. Ada ayam penyet, ada mee rebus tulang, dan yang penting ABC special ada. 

Segarkan Tekak Dengan ABC Special Yang Wow!


Jom layan gambar-gambar kami makan tengahari bersama dengan ABC Sepcial Wow. Harganya pun tak mahal, cuma RM5.00.

Segarkan Tekak Dengan ABC Special Yang Wow!

ABC aiskrim. Sedap, tak manis sangat. Antara bahan-bahan di dalamnya adalah aiskrim, kekacang, cincau, laici, jagung, jelly. Hmm.. sedap dan segar.


Hidangan makan tengahari kami adalah nasi ayam penyet. Tapi sambal belacan dia pedas gila, dan kurang sikit kesedapannya. Hehe..

Segarkan Tekak Dengan ABC Special Yang Wow!

Nampak tak sambal belacannya tu? Pedas dik non!! Saya makan guna sambal nasi ayam anak punya.Lain kali kami nak datang lagi dan nak rasa menu yang lain pula. Kan orang kata kalau makanan sedap, orang akan datang balik. Hmm... ya kut.

Selamat menjamu selera.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close