Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Beli Baju Kurung Moden Cantik Dan Selesa Dari Butik Nursafia Secara Online

Beli Baju Kurung Moden Dari Butik Nursafia Secara Online. Bajunya amat selesa. Cantik pulak design dan coraknya. Memang kurung moden yang simple tetapi amat selesa. Walau diperbuat dari kain Lycra, tetapi kainnya tak melekap di badan dan tak jarang. Namun, ianya amat selesa dan sejuk. Dalam cuaca panas, dia maintain sejuk je..

Sebenarnya saya bukanlah ejen jual baju dari butik Nursafia. Sebab dia orang pun tak ada buat program Affiliate macam Sweet Muslimah dan sebagainya. Tetapi since saya jadi pengguna setia mereka, puas hati dengan sesign dan harga serta kualiti kainnya.. maka share secara percuma sebagai satu khidmat bakti dan jariah saya. Moga diterima olehNya..

Beli Baju Kurung Moden Cantik Dan Selesa Dari Butik Nursafia Secara Online


Raya dah nak dekat, padahal puasa pun belum lagi. Tapi jika anda nak beli baju kurung untuk raya, kena beli dari sekarang. Takut bila dah masuk bulan ramadan, semua baju yang murah jadi mahal. Kemudian bagi offer bagai, tapi harga bersih lagi mahal dari harga sekarang. Macam mana tu?

Kalau nak menang memakai macam saya.. boleh lah start beli baju sekarang.

Beli Baju Kurung Moden Cantik Dan Selesa Dari Butik Nursafiya Secara Online 

Baju kurung Nursafia saya beli 3 sekaligus. Kainnya sejuk, tak lekat di badan. Ada poket di sebelah kanan, boleh letak wallet atau handphone jika ada majlis rewang dan sebagainya. Tak perlu nak heret handbeg ke sana sini.
Baju kurung Zulfa Nursafia diperbuat dari kain Lycra premium, tebal tetapi strechable - boleh tarik, sesuai untuk orang yang berbadan besar sikit.. hehe

Bahagian lengan bawah ketiak pun sedap, tak ketat. Hujung lengan ada cengkaman, amat menutup aurat. Tak mudah terselak..

Pinggang kain bergetah, getah lebar tu ya..

Saya beli kurung moden Nursafia Zulfa secara online dari facebook dia orang. Untuk 3 pasang kurung moden tersebut harganya adalah RM405.00,, termasuk pos.

Memang berbaloi dan terbaiklah!

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close