Header Ads

Giveaway SapsIbuBapa.net Di Mialiana.com


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Giveaway SapsIbuBapa.net Di Mialiana.com
Giveaway SapsIbuBapa.net Di Mialiana.com | Selamat bersegmen dan giveaway, ada masa dan kesempatan.. kita join lah. Support kawan-kawan blogger. 

Saps ni selalu saya guna untuk check result anak-anak saya. Mudah.. tak perlu tunggu cikgu bagitau, kita dah boleh skodeng dulu.

Anak-anak pun tak boleh nak menipu kita, walau dia orang duduk jauh atau yang duduk asrama. Tapi kalau anak anda belajar di MRSM, dia orang ada applikasi sendiri untuk semak keputusan peperiksaan. SAPS ni khas untuk sekolah di bawah kementerian pendidikan.

Giveaway SapsIbuBapa.net Di Mialiana.com


Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM) telahpun menyediakan satu platform kepada kepada guru dan juga ibu bapa yang dipanggil sebagai SAPS Ibu Bapa.

SAPS Ibu bapa merupakan satu aplikasi secara atas talian yang digunakan oleh guru untuk "key in" markah peperiksaan pelajar. Manakala, ibu bapa pula boleh mengakses aplikasi ini untuk menyemak keputusan peperiksaan pelajar.

Semakan ini boleh dilakukan dengan melayari laman web seperti berikut :



Antaramuka SAPS IBUBAPA

Inisiatif kerajaan ini patut dipuji ini kerana ianya memudahkan banyak pihak untuk mengetahui markah peperiksaan pelajar/murid.


Giveaway ini dianjurkan oleh SapsIbuBapa.net dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM400 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

Syarat Penyertaan Giveaway :


✔Buat entri bertajuk Giveaway SapsIbuBapa.net Di Mialiana.com

✔Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.

✔Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.

Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual dan akan diumumkan pada 22 Mei 2019.

Tempoh tuntutan hadiah pemenang ialah dari 22 - 31/5/2019.

Giveaway ini berlangsung dari 10.00 pagi 1/5/2019 sehingga 11.59 malam 15/5/2019.

Selamat bersegmen!

2 comments:

  1. singgah sini dari GA yg sama.. 1st time datang sini done follow blog awak. jemput singgah ke blog saya juga :)

    ReplyDelete
  2. salam. terima kasih sudi join giveaway ini. semoga berjaya!

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.