Header Ads

Koleksi Kuih Raya 2019 Bermacam Jenis Dan Warna


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Koleksi Kuih Raya 2019 Bermacam Jenis Dan Warna
Kuih Raya 2019 Bermacam Jenis Dan Warna. Mood raya dah mari ke? Dah beli segala baju dan kuih raya? Saya biasa je, beli kuih raya ala kadar je dan ikut apa yang kita suka. Nanti kalau tak habis, dah boleh kita pula yang telan.

Namun saya selalu beringat-ingat. Jangan membazir sewaktu membuat persiapan raya samada beli baju raya, kuih raya dan hiasan rumah. Biarlah bersederhana dalam segala hal. Raya pun tetap raya jugak kan?


Koleksi Kuih Raya 2019 Bermacam Jenis Dan Warna


Alhamdulillah. Itu yang namanya rezeki.

Minggu sabtu yang lepas, saya dah pilih dan beli kuih dan kerepek raya kegemaran. Ada saya punya pilihan dan ada juga yang anak-anak pilih sendiri.

Kuih raya yang saya beli adalah kerepek pisang tanduk dan nangka, tumpi, kerepek bawang, kuih siput, bahulu cermai, bangkit santan, kuih semperit, kuih dahlia dan biskut coklat. Oh ya, kuih siput ada dalam plastik lagi, tak sempat keluarkan..

Koleksi Kuih Raya 2019 Bermacam Jenis Dan Warna

Koleksi Kuih Raya 2019 Bermacam Jenis Dan Warna

Pemberian kakak pula kerepek bawang dengan kuih batang buruk.

Dan pemberian dari rakan perniagaan (bank) adalah brownies coklat, almond london, tat nenas dan kuih dahlia.





Brownies tu sampai kat rumah je dah kena bedal dengan hero besar. Yang kecil tak minat brownies. Memang tak sempat nak beraya brownies tu gamaknya!!

Kita beli separuh, separuh lagi kakak dan banker beri. Alhamdulillah..

2 comments:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.