Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Salam Aidilfitri Kepada Semua Pembaca Aynorablogs Dot Com

Salam Aidilfitri Kepada Semua Pembaca Aynorablogs Dot Com. Dah sampai kampung dan bertemu family tercinta? Alhamdulillah. Perjalanan anda telah menemukan dengan orang yang anda sayangi. Bagi yang tak dapat balik kampung dan terpaksa bekerja pada hari raya, bertabahlah hendaknya. Kerja pun satu pengorbanan buat yang tersayang. Betul tak?


Salam Aidilfitri Kepada Semua Pembaca Aynorablogs Dot Com

Tiada kata seindah zikir, 
Tiada hari semulia aidilfitri
Izinkan tangan bersimpuh atas lisan
Yang tak terjaga dan hati yang berprasangka.
Selamat hari raya aidil fitri
Mohon maaf zahir dan batin..

Salam Aidilfitri Kepada Semua Pembaca Aynorablogs Dot Com


Saya selaku pemilik aynorablogs dot com ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri, mohon maaf zahir batin. Mungkin sepanjang saya bersiaran secara maya melalui aynorablogs dot com, ada perkara yang telah mengguris luka.. maafkanlah hamba yang tak sempurna ini.

Semoga syawal kali ini menemukan kita dengan keceriaan, kebahagiaan dan kemenangan yang hakiki. Bergembiralah di hari raya. Kerana kita telah melepasi ujian Ramadan yang Allah berikan kepada kita selama sebulan yang lalu.

Syawal adalah masanya kita mengeratkan silaturrahim, mendekatkan yang jauh dan saling bermaaf-maafan sesama kita.

Salam Aidilfitri Kepada Semua Pembaca Aynorablogs Dot Com

Meski wajah tak mampu berjumpa. Tangan tak bisa saling berjabat. Semoga coretan kata ini mampu menjadi jambatan di hari penuh kemenangan. MINAL AIDIL WAL FA'IZIN..

Janganlah membazir dalam bulan yang mulia ini, bersederhana adalah amalan yang baik dan bantu lah orang yang dalam kesulitan dengan sedaya upaya kita. Yang penting ikhlas.

Selamat hari raya semua!!

Read More ....


Post a Comment

1 Comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

close