Header Ads

Beli Blouse Online Dari Sheilashaari, Urusan Semudah ABC


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Beli Blouse Online Dari Sheilashaari, Urusan Semudah ABC
Beli Blouse Online Dari SheilAshaari, Urusan Semudah ABC. Macam dah lama saya tak shopping blouse online. Adalah cecah 6 bulan. Masa baring-baring layan FB, ada satu blouse tu nampak simple tapi cantik jugak la. Warna maroon. Bila klik pada website dia, terus kita diarahkan kepada baju yang kita nak sangat tu.. kononnya..

Klik pada webiste dan pada gambar baju yang kita suka. Terus ada 3 step kena isi. Tak perlu daftar atau apa-apa requirement yang cerewet tu.. mudah je


Beli Blouse Online Dari Sheila Ashaari, Urusan Semudah ABC


Dari facebook, klik pada website dia www.sheilashaari.com.my

Klik pada baju yang anda pilih

Beli Blouse Online Dari Sheilashaari, Urusan Semudah ABC

Dia akan tanya "Add To Cart" dan kemudian "Proceed"

Bila dah proceed, maka ada 3 step je yang nak kena isi,

Step 1: Confirm Order
Step 2: Shipping Address
Step 3 : Confirm Payment

Kemudian "Proceed"

Bayar secara manual. Nombor akaun akan diberikan. 

Selepas itu, 1 email akan dihantar kepada untuk pengesahan order tetapi UNPAID.


Bayar dari online banking anda, resit bayaran download dalam email tadi.

Ada email pengesahan yang bayaran telah dibuat, PAID berserta dengan nombor track poslaju.


Selesai. Memang cepat dan mudah sangat berurusan dengan Sheilashaari.com. sistem auto teller dia memang sharp dan smart.

Sekarang tunggu blouse sampai kat rumah je. Bye!!

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.