Header Ads

Santai Petang Di Aeon Bandar Dato Onn Johor Bahru


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Santai Petang Di Aeon Bandar Dato Onn Johor Bahru
Santai Petang Di Aeon Bandar Dato Onn Johor Bahru. Petang sabtu yang agak santai kami sekeluarga berada di Aeon Bandar Dato Onn JB. Selain nak jalan-jalan, kami juga ada misi mencari barang keperluan untuk hero sulung kami yang akan berangkat ke Mesir pada hujung September ini. Mulanya kami nak guna beg umrah mak tok nya, muat untuk 40 kg barangan keperluan yang nak di bawa. Tapi kemudian anak kata dia nak isi makanan dan toiletteries ke dalam satu kotak. Jadi, disinilah kami mencari beg untuk muatan lebih kurang 20 kg. Dia kata tak nak beg besar sangat..

Santai Petang Di Aeon Bandar Dato Onn Johor Bahru


Jom layan gambar beg yang kami belikan untuk hero kami.

Santai Petang Di Aeon Bandar Dato Onn Johor Bahru






Bila dah dapat cari beg dan baju t-shirt kat Padini, kami pun berjalan nak pulang. Boleh dia kata underwear dan stokin dia dah tak ada stok. Mana tak geram.

So, biarkan ayah dan anak bujang kembali ke dalam store dan saya serta si bongsu duduk bersantai depan kedai cermin mata.

Tak kuasa nak berjalan kaki lagi.. lenguh dah eden..




Peneman ibunya yang dah malas nak jalan lagi.., almaklum konon dah jalan 5km .. cukuplah.. hehe

Santai Petang Di Aeon Bandar Dato Onn Johor Bahru

Dok menunggu si ayah dan abang, si kecik pula mengadu lapar. Sabar lah sayang.. kita semua pun lapar ni. Nanti kita cari makanan ya.. hehe

Coretan santai kami anak beranak sepetang di Aeon Bandar Dato Onn memang santai. Haha.. rasa dah jalan lebih 5 km ni round Jusco/ Aeon ni. Kematu rasa kaki ni..

Bersantai sambil charity run ni kot.. haha

1 comment:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.