Header Ads

Segmen Jom Tukar Link Bloglist


Teruskan baca info dan tips terbaik ini.. Segmen Jom Tukar Link Bloglist
Segmen Jom Tukar Link Bloglist. Kepada para blogger baru atau lama, jom join segmen kawan-kawan. Mana tahu ada ilmu blog yang boleh kita kongsi dan tukar-tukar fikiran. Nak join pun free je dear..

Saya pun dah lama tak join segmen. Nak kata buat segmen, jauh sekali. Dalam setahun ada la sekali. Itu pun kalau rajin.


Segmen Jom Tukar Link Bloglist


Jom meramaikan join segmen oleh Ziana Eunos. Join tukar link bloglist nama dia..


Antara syaratnya;

1) Follow blog tuan blog dan akan follow anda balik
2) Letak kan link blog tuan blog kat bloglist korang

Maka, 30 orang terpantas tuan blog akan masukkan dalam blog list nanti 

Pastikan blog korang aktif dan rajin update :)

Jangan lupa tulis kat komen link blog korang supaya senang tuan blog nak masuk dalam bloglist nanti

Simple dan mudah.

Selamat bersegmen ya..

1 comment:

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.