Beli Custom Name Kotak Barang Kemas Comel Di Shopee

Beli Kotak Barang Kemas Custom Name Comel Di Shopee. Baru balik shopping di Shopee ke? Apa yang diborong tu? Mesti banyak kan? Al maklum kebanyakan barang di Shopee murah-murah kan?? Dari murah la tu sekarang ni perbelanjaan di Shopee dah cecah beribu sepanjang berbelanja di Shopee. Kalau di senaraikan, mau menangis nengoknya.. hehe

Kali ni saya shopping di Shopee antaranya kotak barang kemas comel, yang sesuai untuk simpan koleksi barang kemas saya yang secoet tu.. sangat comel dan warna yang saya pilih adalah rose gold... harga RM26.91.

Ada banyak pilihan harga lebih murah, tapi tak ada la custom nama kita..

Beli Custom Name Kotak Barang Kemas Comel Di Shopee
Customize my name - Aynora

Beli Custom Name Kotak Barang Kemas Comel Di Shopee
Kredit picture to Seller - Nuraez

Kotak barang kemas tulis nama sendiri, comel dan berwarna pink. Kalau anda suka warna lain dan jenis tulisan lain, anda boleh request. 

Baca : Lebih 500 Resepi Sedap Dan Mudah Untuk Dicuba!!💖💥
berkaitan resepi mudah, resepi sedap, masakan kampung, macam-macam resepi, menu sarapan, menu lauk-pauk tengahari, menu makan malam, kuih muih, kuih raya tradisional, resepi yang mudah untuk dicuba

Beli Custom Name Kotak Barang Kemas Comel Di Shopee


Ada banyak pilihan kotak barang kemas kat shoppe, yang kecil yang besar, bertingkat-tingkat semua ada. Saya tertarik dengan satu kotak comel yang boleh tulis nama sendiri di atasnya.

Rujuk gambar bawah, ginilah design nama-nama yang anda boleh pilih. Service pantas, kotak comel dan barang sampai dalam keadaan baik. Seller kat shoppe tu nama Nuraez. Tapi tadi saya tengok, semua item dah sold out!!

Beli Custom Name Kotak Barang Kemas Comel Di Shopee
Beli Custom Name Kotak Barang Kemas Comel Di Shopee

Inilah saiz jewellery box yang saya beli. Iaitu lebar 10 cm, panjang 10 cm dan tinggi 5 cm. Memang kecil je, boleh masuk dalam handbag yang medium size dan big size. So, kalau nak pergi function atau outstation beberapa lama, boleh bawa box ni.

Beli Custom Name Kotak Barang Kemas Comel Di Shopee

Kotak barang kemas comel dan kecil ni amat sesuai dan selamat menyimpan barang kemas supaya mudah dicari. Iya la, kadang kita letak bersepah je barang kemas kita kan? Bila nak pakai mula lah sibuk nak mencari.

Walau barang kemas kita tak banyak mana, tetapi setidaknya ia tersimpan rapi dan mudah nak disorok pun ya, kerana saiznya yang kecil. Hehe...

Semoga bermanfaat.

Catat Ulasan

0 Ulasan

close