Dinner Nasi Lemak Berlauk Chicken Chop

Dinner Nasi Lemak Berlauk Chicken Chop. Nasi lemak biasanya orang cari pagi-pagi untuk sarapan tetapi sekarang ni dah banyak yang meniaga nasi lemak berlauk pada malam hari pula. Lauk yang ada pun macam-macam dari seafood ke western tau..

Hidangan pula dalam portion yang banyak, memang kenyang lepas dinner. Kalau tak habis, mintak dia orang bungkus kan. 

Dinner Nasi Lemak Berlauk Chicken Chop

Nasi lemak berlauk chicken chop, yang menjadi santapan malam kami. Dua malam lepas punya cerita dia.. 

Dinner Nasi Lemak Berlauk Chicken Chop

Dinner Nasi Lemak Berlauk Chicken Chop

Baca : Lebih 500 Resepi Sedap Dan Mudah Untuk Dicuba!!💖💥
berkaitan resepi mudah, resepi sedap, masakan kampung, macam-macam resepi, menu sarapan, menu lauk-pauk tengahari, menu makan malam, kuih muih, kuih raya tradisional, resepi yang mudah untuk dicuba

Dinner Nasi Lemak Chicken Chop


Nasi lemak pandan orang kata, sebab nasi lemak dia warna hijau dan wangi. Restoran ini memang jual nasi lemak memalam, dan dipadan kan dengan macam-macam lauk yang anda suka. 

Antara lauk yang ada adalah pari bakar, puyuh sambal, siakap bakar atau goreng tepung, lamb chop atau chicken chop dan banyak lagi.

Dinner Nasi Lemak Berlauk Chicken Chop

Chicken chop yang saya pilih, dimakan dengan nasi lemak. En suami makan nasi lemak lamb chop.

Selain menu yang disebut, kami pernah order nasi lemak sotong goreng tepung, nasi lemak pari bakar, dan nasi lemak sambal puyuh.

Semua lauk sedap-sedap. Lain kali boleh cuba lauk pauk lain. Dan lauk pauk tersebut di masak selepas kita order, maknanya semua lauk fresh. Pànas-panas dari atas dapur ke pinggan anda!! Hehe..

Dah namanya nasi lemak, set asas dia tetap ada iaitu timun, kacang tanah goreng dan sambal tumis.

Jika tak tahu nak makan apa untuk dinner korang, boleh try menu nasi lemak berlauk.

Catat Ulasan

0 Ulasan

close