Lifestyle Resepi Info Terbaik

Shopping Online Coach Sutton Crossbody Pearl White Signature

Shopping Online Coach Sutton Crossbody Pearl White Signature. Minggu lepas saya dah dapat beg Coach yang saya order online, di mana kena tunggu 3 - 4 minggu sebab belian cara pre-order. Seller @ personal shopper ni amat trusted dan sudah beberapa kali berurusan dengan beliau. Sebelum ni saya ada beli beg Coach jugak dengan beliau.. baca di sini >>> Beli Coach Beg Willow Shoulder

Baca : Lebih 500 Resepi Sedap Dan Mudah Untuk Dicuba!!💖💥
berkaitan resepi mudah, resepi sedap, masakan kampung, macam-macam resepi, menu sarapan, menu lauk-pauk tengahari, menu makan malam, kuih muih, kuih raya tradisional, resepi yang mudah untuk dicuba

Shopping Online Coach Sutton Crossbody Pearl White Signature


Hobi orang perempuan ni salah satunya adalah shopping. Window shopping @ shopping online, apa-apa pun boleh.. Hehe

Last week dapat lagi beg yang saya pre-order 3 minggu lepas, beg Coach Crossbody.

Shopping Online Coach Sutton Crossbody Pearl White Signature

Begnya cute, comel je. Warna kombinasi cream dan coklat memang menawan hati saya. Pulak tu koleksi beg-beg besar dah banyak, maka kita carilah stok beg yang comel-comel gini.

Shopping Online Coach Sutton Crossbody Pearl White Signature

Shopping Online Coach Sutton Crossbody Pearl White Signature

Harganya RM579, plus dengan RM10 postage. Pre-order 2- 4 minggu berdasarkan keadaan semasa. Ketika MCO 1.0 tahun lepas, waiting que pun dekat sebulan lebih. 

Tetapi sebab saya dah biasa beli handbag pre-order, menunggu itu perkara biasa. Kita kena sabar, jangan marah-marah seller sebab dia orang pun bergantung kepada bermacam halangan seperti transpotation, pihak kastam lagi, keadaan di seluruh dunia yang sedang dilanda bencana Covid-19 dan macam-macam lagi.

Sebab apa saya suka beli beg Coach ni, adalah kerana kekemasan dalaman beg tersebut. Hampir kesemua beg Coach yang saya beli memiliki jahitan bahagian dalam beg yang amat kemas dan berkualiti.

So, bagi korang yang suka shopping online, beli lah dengan berhati-hati dan pastikan dapat pilih trusted seller yang jujur, bila dapat item yang rosak dia bagitau.. 

Semoga bermanfaat.

Post You May Like ....


Catat Ulasan

0 Ulasan

close