Lifestyle Resepi Info Terbaik

Lunch Beriani Ayam & Kambing Yang Sedap!

Baca : GAMBAR LOKASI ....
Lunch Beriani Ayam & Kambing  Yang Sedap! Hai uolss.. lunch apa hari ni? Nak carik kelainan? Sesekali apa salahnya. Sesekali food hunting dengan family, best jugak! Kita orang nak carik beriani hari ni. Nak cari tempat yang sedap dan recommended. Dari mulut ke mulut atau review kat internet. Dah puas google dan baca review, kami nak makan beriani ayam dan kambing Rose Beriani. Kita cuba jom!!


Menu utama kami adalah nasi beriani kambing dan ayam. Memang betul.. makanan kat beriani Rose ni not bad. Sedap semuanya.

Lunch Beriani Ayam & Kambing  Yang Sedap!

Tak dilupa air sejuk pembasah tekak. Penghilang dahaga. Fresh orange yang saya order memang terasa orennya. Bukanlah macam setakat jus perisa je.

Lunch Beriani Ayam & Kambing  Yang Sedap!

Lunch Beriani Ayam & Kambing  Yang Sedap!

Lunch Beriani Ayam & Kambing  Yang Sedap!

Untuk semua hidangan yang kami order, tak la mahal sangat. Orang kata masih mampu makan lagi. Jangan risau okay..



Dan last sekali, kami ada order nasi putih dan itik salai lomak cili padi. Yes!! Memang pedas giler masak lemak dia. Menurut cerita kawan saya, memang semua menu lemak cili api dia pedas menggila. Kalau korang tak tahan pedas.. cubalah mintak yang kurang pedas. Hehe.. tak tau ada ke idok? 

Lunch Beriani Ayam & Kambing  Yang Sedap!

Keluar dari restoran.. peluh menitik laju. Sebab kepedasan makan itik salai tadi. Tapi daging itiknya lembut dan tidak berbau. Memang pandai dia orang masak..

Post You May Like ....


Catat Ulasan

0 Ulasan

close