Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Beli Habib Diamond Ring Dengan Potongan Istimewa

Habib Jewels tetap pilihan terbaik untuk beli barang kemas. Saya sempat beli Habib Diamond Ring Dengan Potongan Istimewa. Potongan sehingga 40% tau. Tetapi masa terhad je. Lepas beberapa ketika offer pun dah habis. Korang nak beli kena tunggu lain masa yang ada offer lagi. Semoga bertuah..

Harga asal adalah RM965. Dia bukan emas kuning, tetapi sejenis gold rose. Habib Simone Rose Diamond Ring, jenis gold rose memang amat sesuai dijadikan cincin atau gelang tangan fesyen. Ciri-ciri Habib Diamond Ring Simone Rose;


Total diamond : 14
Total diamond carat : 0.04ct
Total weight : 1.38gm
Gold type : 9K Rose Gold

Habib Diamond Ring yang saya beli ni bukanlah pertama kali saya membeli belah emas dengan dia orang. Saya pernah beli rantai tangan dan cincin pada tahun lepas. Brand Habib Jewels memang antara jenama barang kemas yang dipercayai di negara kita.

Gambar bawah... koleksi cincin diamond Habib yang dibeli berasingan. Jika digandingkan 3 cincin tersebut, harganya dekat RM2,700. Saya sukakan rekaannya yang cute tu.. 

Beli Habib Diamond Ring Dengan Potongan Istimewa

Sebelum beli terutamanya yang beli secara online, kenalah ukur jari betul-betul dan contact customer service dia orang untuk elakkan kesilapan di kemudian hari.

 Semoga anda dapat limpahan rezeki seperti air zam zam yang mengalir tanpa henti.

Disyorkan Untuk Anda:

Get this widget

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close