loading...

Segmen: Saya Suka Blogwalking Bersama AKU BUDAK KAMPUNG

aynora nur | 19 January, 2012,10:33 AM |
Salam sayang,

Sebentar tadi masa blogwalking saya ternampak satu segmen yang ramai pulak yang join. Saya pun nak joint the club dan memasukkan diri dalam golongan yang dikira bertuah, itu pun kalau menang. Lebih mudah, saya gi jenguk tuan punya blog dan nampaklah syarat2 nak 'masuk meminang' segmen ini...

1-Follow blog ni = i dah follow yea
2-Buat Entry bertajuk SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG dan Copy Banner kat atas ni and paste kat entry korang.




3-Bagitau daripada mana korang dapat tau segmen ni = dari mialiana.com
4-Tag sorang kawan = saya tag dia nie...puankutu.
5-Lengkapkan ayat ni....Saya suka blogwalking kerana....(lebih daripada 30patah perkataan)jangan buat karangan plak.

Saya suka blogwalking kerana mahu tambah knowledge, cari kawan lebih ramai, tambah income dan juga dapat joint segmen2 yang banyak bagi hadiah. Saya harap ramai orang akan datang ke blog saya dan membaca apa yang saya kongsikan, from nothing to something...

Saya dah linkkan kat komen di bawah yea...

TARIKH TUTUP SEGMEN NI ADALAH 25JAN2012 = Jadi, kena cepat sebelum terlambat!

cool & peace!
aynoa nur, smile!

 



aynoranur.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik blog dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian orang lain. Lots of Love...AA

#Inspirasi Wanita❤:
Segala sesuatu dalam hidup ini akan pergi dan tidak pernah lagi kembali, ;) :) kecuali DOA. Ia pergi dengan HARAPAN dan Ia kembali dengan REDHA dan KURNIA..
Tag : Segmen

Aynora Nur seorang blogger part time di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis. • Daily PV : 35,000 - 45,000 Info lanjut di about me ...
 

USERS
2 Komen untuk "Segmen: Saya Suka Blogwalking Bersama AKU BUDAK KAMPUNG"

hye2..
i was here..done read this segmen.
wawawa..
nice slogan ler..
pndai wat ayat..>
kreatif.
-_-

thx abk
harap dpt menang hadiah utama
chaiyok!chaiyok!
salam perkenalan...

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Back To Top