Header Ads

Segmen: Saya Suka Blogwalking Bersama AKU BUDAK KAMPUNG


Advertisement
Salam sayang,

Sebentar tadi masa blogwalking saya ternampak satu segmen yang ramai pulak yang join. Saya pun nak joint the club dan memasukkan diri dalam golongan yang dikira bertuah, itu pun kalau menang. Lebih mudah, saya gi jenguk tuan punya blog dan nampaklah syarat2 nak 'masuk meminang' segmen ini...

1-Follow blog ni = i dah follow yea
2-Buat Entry bertajuk SAYA SUKA BLOGWALKING BERSAMA AKU BUDAK KAMPUNG dan Copy Banner kat atas ni and paste kat entry korang.




3-Bagitau daripada mana korang dapat tau segmen ni = dari mialiana.com
4-Tag sorang kawan = saya tag dia nie...puankutu.
5-Lengkapkan ayat ni....Saya suka blogwalking kerana....(lebih daripada 30patah perkataan)jangan buat karangan plak.

Saya suka blogwalking kerana mahu tambah knowledge, cari kawan lebih ramai, tambah income dan juga dapat joint segmen2 yang banyak bagi hadiah. Saya harap ramai orang akan datang ke blog saya dan membaca apa yang saya kongsikan, from nothing to something...

Saya dah linkkan kat komen di bawah yea...

TARIKH TUTUP SEGMEN NI ADALAH 25JAN2012 = Jadi, kena cepat sebelum terlambat!

cool & peace!
aynoa nur, smile!

 



aynoranur.com tidak bertanggungjawab di atas setiap pandangan dan pendapat yang diutarakan melalui laman blog ini. Ia adalah pandangan peribadi pemilik blog dan tidak semestinya menggambarkan pandangan dan pendirian orang lain. Lots of Love...AA

Tudung kanak-kanak

2 comments:

  1. hye2..
    i was here..done read this segmen.
    wawawa..
    nice slogan ler..
    pndai wat ayat..>
    kreatif.
    -_-

    ReplyDelete
  2. thx abk
    harap dpt menang hadiah utama
    chaiyok!chaiyok!
    salam perkenalan...

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.