Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Cincin Diamond Cut Emas 916 Yang Jadi Kegemaran Ramai

Cincin Diamond Cut 916 Yang Jadi Kegemaran Ramai. Nak beli cincin diamond tak murah tau.. harganya bermula dengan ribuan ringgit iaitu untuk bilangan diamond yg banyak. Kalau diamond simple je pun dah cecah RM900. Maklumlah, diamond tu eksklusif Dan proses pembuatannya memakan masa yang panjang..

Jadi, untuk nak memenuhi permintaan ramai orang yang suka dengan diamond cut, kedai emas 916 ramai dah jual cincin emas 916 dalam potongan diamond @ orang panggil diamond cut.

So, saya pun terjebak sama beli sebentuk cincin emas 916 dalam style diamond cut. Tak murah jugak sebab ia ikut harga emas harian ketika kita beli tu.

Cincin Diamond Cut Emas 916 Yang Jadi Kegemaran Ramai

Cincin Diamond Cut Emas 916 Yang Jadi Kegemaran Ramai

Cincin ni lebar dia 1.1cm dan sedang elok untuk disarungkan di jari manis sebagai kegunaan harian atau pun majlis keraian. Ia adalah kerana emas 916 adalah logam emas yang agak keras dan tidak terlalu lembut hingga sukar digunakan hari-hari.

Jika korang beli diamond cut cincin emas 916, ia tidak mengurangi harganya jika chrome atas cincin itu tanggal atau rosak. Ia kekal sebagai emas 916 yang bermutu tinggi. Boleh jual atau trade in pada harga pasaran semasa.

So, corak diamond cut tu hanyalah chrome atas cincin dan jenis emas tersebut adalah 916.

Kerana corak dan warnanya yang eksklusif, si pemakai akan kelihatan sangat high class dan berada dalam kelasnya tersendiri.

Hehe... dalam sebentuk cincin tersebut saya beli pada harga RM1,972.00.

Semoga bermanfaat.

Disyorkan Untuk Anda:

Get this widget

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close