Header Ads

Servis Kereta Mahal ke?


Advertisement
Dear friends,
with Bismillah...

Tak sampai seminggu nak raya, encik Toyota Wish saya buat hal @ buat2 sakit pun saya tak pasti. Pergi hantar normal service, bermacam2 yang kena ganti, ingatkan simple 'medical checking' untuk Wishku...rupa2nya banyak benda yang kena berganti. Cukup2 budget below RM500 tetapi ditunjukkan bil oleh taukeh Cina tu (service kereta ramai taukehnya Cina, kenapa ek?), menunjukkan angka RM760.00. Memang mahalkah service kereta ni? Iyalah, kita kan orang perempuan yang pandai jadi 'mem', tetiba tertengok bil sebanyak itu...macam mahal kan?

Dah nak buat macam mana...kita nak gunakan dia, kenalah bagi solid dan solek sikit, betul tak? Whatever pun, terima kasih kepada 'Wish'ku yang banyak berjasa...

Kepada sesiapa yang sedang merancang nak balik kampung ataupun yang dah on the way, lipat gandakan sikap berhati2 korang, kerana malang tidak berbau!

terima kasih atas jasa2mu...


SalamLebaranUntuk Semua!
aynora nur 
Advertisement

No comments

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.