Servis Kereta Mahal ke?

aynora nur | 17 August, 2012,5:44 PM |
Advertisement
Dear friends,
with Bismillah...

Tak sampai seminggu nak raya, encik Toyota Wish saya buat hal @ buat2 sakit pun saya tak pasti. Pergi hantar normal service, bermacam2 yang kena ganti, ingatkan simple 'medical checking' untuk Wishku...rupa2nya banyak benda yang kena berganti. Cukup2 budget below RM500 tetapi ditunjukkan bil oleh taukeh Cina tu (service kereta ramai taukehnya Cina, kenapa ek?), menunjukkan angka RM760.00. Memang mahalkah service kereta ni? Iyalah, kita kan orang perempuan yang pandai jadi 'mem', tetiba tertengok bil sebanyak itu...macam mahal kan?

Dah nak buat macam mana...kita nak gunakan dia, kenalah bagi solid dan solek sikit, betul tak? Whatever pun, terima kasih kepada 'Wish'ku yang banyak berjasa...

Kepada sesiapa yang sedang merancang nak balik kampung ataupun yang dah on the way, lipat gandakan sikap berhati2 korang, kerana malang tidak berbau!

terima kasih atas jasa2mu...


SalamLebaranUntuk Semua!
aynora nur 
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
0 Komen untuk "Servis Kereta Mahal ke?"
DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top