Bloglist HASRULHASSAN.COM

aynora nur | 07 September, 2012,1:40 PM |
Advertisement
As-salam,

HasrulHassan.Com salah satu blog yang rajin saya 'usha' sebab kandungannya yang banyak bercerita pasal blogger dan blogspot serta dunia blogger di Malaysia. Brother HH kreatif orangnya dan tak kedekut ilmu. Cari apa saja tentang dunia blog terutamanya di Malaysia, pasti ada. Bak kata orang sekarang...macam-macam ada!!

Dengan sukacitanya saya menceburkan diri dalam Bloglist HasrulHassan.Com. Harapan besar semoga saya masih terpilih di dalam list ini nanti. Dan dengan berbesar hati saya akan berusaha dengan rajinnya sekiranya saya terpilih dalam Bloglist yang glamour maut ini..hihi

Tak kenal ke dengan bro HH?? Tak mungkin!! Saya pasti semua orang kenal...jeng2...cuba tengok kat bawah ni...


Siapa yang nak jadi kayo...jom ikuti langkah dia, buat blog yang aktif. Betul tak? Tapi yang tukang taip ni, malasnya banyak...rajinnya ciput je...macammana nak kayo???

Malas nak cerita banyak, klik aje kat gambar macho brother HH kat atas tu...bye!!

Bukan HasrulHassan, (heheh...)
aynora nur 
Tag : Segmen
Aynora Nur adalah seorang penulis blog separuh masa, terlibat dalam bidang hartanah dan perkhidmatan – di Johor, Malaysia. Lulusan MBA. Aktif berblog sejak tahun 2010. Hubungi saya untuk Promosi produk dan servis • Entry kekal di blog • • Pakej mengikut bajet • Daily PV : 35,000 - 45,000 • Monthly PV : 1.1juta - 1.5juta. Info lanjut di about me ...
 
loading...
10 Komen untuk "Bloglist HASRULHASSAN.COM"

sapa tak kenal blogger hasrul hassan ye x? antara otai blogger tu..huhuhu

salam kenal... terima kasih sudi singgah dan follow blog belalang. dari segmen hanif idrus :)

jom join JOM SINGGAH GIVEAWAY
http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

datang sini dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

DISCLAIMER: All content provided on this "Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Aynorablogs.Com – Inspirasi Wanita will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Kisah 25 Filsuf Barat (MATLUTHFI)!! Harga cuma RM22.50 (Asal RM25.00)!

Buat Duit Blog
Back To Top