Header Ads

Bloglist HASRULHASSAN.COM


Advertisement
As-salam,

HasrulHassan.Com salah satu blog yang rajin saya 'usha' sebab kandungannya yang banyak bercerita pasal blogger dan blogspot serta dunia blogger di Malaysia. Brother HH kreatif orangnya dan tak kedekut ilmu. Cari apa saja tentang dunia blog terutamanya di Malaysia, pasti ada. Bak kata orang sekarang...macam-macam ada!!

Dengan sukacitanya saya menceburkan diri dalam Bloglist HasrulHassan.Com. Harapan besar semoga saya masih terpilih di dalam list ini nanti. Dan dengan berbesar hati saya akan berusaha dengan rajinnya sekiranya saya terpilih dalam Bloglist yang glamour maut ini..hihi

Tak kenal ke dengan bro HH?? Tak mungkin!! Saya pasti semua orang kenal...jeng2...cuba tengok kat bawah ni...


Siapa yang nak jadi kayo...jom ikuti langkah dia, buat blog yang aktif. Betul tak? Tapi yang tukang taip ni, malasnya banyak...rajinnya ciput je...macammana nak kayo???

Malas nak cerita banyak, klik aje kat gambar macho brother HH kat atas tu...bye!!

Bukan HasrulHassan, (heheh...)
aynora nur 
Tudung kanak-kanak

10 comments:

  1. sapa tak kenal blogger hasrul hassan ye x? antara otai blogger tu..huhuhu

    salam kenal... terima kasih sudi singgah dan follow blog belalang. dari segmen hanif idrus :)

    ReplyDelete
  2. jom join JOM SINGGAH GIVEAWAY
    http://www.jomsinggah.com/2012/09/4th-jom-singgah-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. datang dari segmen yang sama.. Maaf sebab lambat buat sesi berkenalan.. ^_^. saya Owner blog INFINITY. salam perkenalan

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete
  4. datang sini dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2012/09/bloglist-hasrulhassancom-200-blog.html

    ReplyDelete

Boleh komen jika mahu, boleh LIKE jika suka. TERIMAKASIH.

Powered by Blogger.